Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Playboy nedávno modelku Janainu Prazeres zvolil jako dokonalou ženu. A ona dělá, co může, aby si status udržela. Samozřejmě se také chtěla podle posledního trendu zvěčnit v bikinách v zasněžené krajině. Jenže to málem dopadlo katastrofálně.

Před startem brazilského festivalu se modelka vyjela zrelaxovat do Vermiglia v Itálii, ráje lyžařů, kde teplota klesá pořádně pod nulu. V –14 stupních vklouzla do bikin a pózovala ve sněhu.

Titěrné bikiny nicméně nezakryly modelčin umělý zadek, a málem se stalo neštěstí. Začal jí totiž namrzat.

„Chtěla jsem předvést nějakou sambu ve sněhu, ale na to vůbec nebyl čas. Můj zadek byl úplně zmrzlý,“ popsala sledujícím s tím, že to byl zcela rozdílný pocit, než jaký kdy zažila.

Zadek jí začal doslova namrzat a málem se ani nerozeběhla zpátky dovnitř. Naštěstí to ale ke krbu stihla akorát včas a své skvostné pozadí si ohřála.

Doufáme, že si příště Janaina focení v extrémních podmínkách lépe promyslí. Byla by totiž věčná škoda, kdyby o svou chloubu přišla kvůli instagramovému trendu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám