Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá modelka Sara Kulka pobavila. Popsala, jak bojuje s panickými atakami, a jde opravdu o nevšední způsob. Myslí u toho na prince Harryho.

Sara není zrovna fanynkou kontroverzního vévody. Naopak, jakékoliv zprávy týkající se britské královské rodiny ji prý k smrti nudí. A v tom to vězí. Když je ve stresu, drby o princi Harrym ji vždycky uklidní.

„To nebo novinky o Taylor Swift,“ nechala se slyšet dvojnásobná maminka. Vždy když to potřebuje, zavolá prý kamarádce, se kterou rozebere drby z oblasti celebrit, a uleví se jí.

Třeba jako nedávno, když potřebovala vyzvednout dcery ze školky a zasekla se v zácpě. „V noci jsem nespala a málem jsem z toho zešílela. Kamiony ucpaly dálnici a já myslela, že dcery ani nevyzvednu,“ popsala stresující situaci.

Kamarádka na telefonu a „nudný“ život prince Harryho ale zachránily situaci. Sara se uklidnila a vše nakonec dobře dopadlo. I pro dcery zvládla dojet.

Princ Harry a jeho nový život za oceánem a sváry s vlastní královskou rodinou jsou stále žhavým tématem. Není divu, že ho mají někteří, jako třeba Sara, dost.

Harry, který sám roky trpěl psychickými problémy, by byl ale jistě potěšen, že pomáhá někomu ke klidnější mysli. I když možná ne úplně způsobem, jakým by si představoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám