Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si Adriana Chechik v roce 2022 poranila páteř, ani neurochirurgové nevěděli, jestli bude ještě někdy chodit. Dodnes se zotavuje a stále se potýká s bolestmi.

Adriana se zranila na TwitchConu, konvenci pro uživatele platformy Twitch. Zlomila si páteř při skoku do pěnových kostek, protože prostor nebyl dostatečně vypolstrován. Při incidentu se zranilo dokonce několik lidí, místo do měkkého dopadli totiž na beton. Hned po převozu do nemocnice jí lékaři na rovinu řekli, že je jen malá šance, že se ještě postaví na nohy.

„Přišel za mnou neurochirurg ještě před operací, protože jsem necítila nohy, a řekl mi, že neví, jestli ještě někdy budu chodit. Bylo to to nejhorší, co vám mohou sdělit. Mám velký respekt pro lidi s nějakým omezením pohybu, protože je to vážně děsivé,“ svěřila se necelé dva roky po nehodě pro podcast Just The Tips.

Adriana měla štěstí, chodit může. Při pádu si neporanila nervy. Byla ovšem těhotná, i když o tom v té době nevěděla. V důsledku pádu bohužel potratila.

Ačkoliv chodí, Chechik se dodnes potýká s bolestí zad. Navzdory tomu doufá, že se bude moci vrátit k natáčení filmů pro dospělé. Uchýlila se dokonce k umělé inteligenci. Vytvořili podle ní robota, který zní jako ona a mohl by jí prý pomoci oživit kariéru.

Související témata:
Adriana Chechik

Reklama

Další články

Načítám