Hlavní obsah
Článek

Z příběhu jednadvacetileté maminky Lily Somerton z Norfolku se stal rychle virál. Neměla totiž nejmenší ponětí, že je podruhé těhotná, dokud necítila pohyby plodu. Ke svému úžasu byla v tu dobu už v šestém měsíci.

Lily měla po celou dobu těhotenství pravidelnou menstruaci a ani nic jiného podle ní nenasvědčovalo tomu, že by byla v jiném stavu. Jednou ji ale překvapily pohyby v břiše, a tak si pro jistotu udělala těhotenský test. A vyšel pozitivní.

Okamžitě se vydala ke gynekologovi, který jí potvrdil, že je ve 24. týdnu. Lily zažila tzv. kryptické těhotenství, kdy žena neví, že je v jiném stavu, a zjistí to v pozdní fázi, nebo dokonce až když rodí.

„Byla jsem v šoku, protože jsem měla pořád měsíčky. Řekli, že bříško možná ani mít nebudu,“ přiznala Somerton.

I její první těhotenství bylo neplánované, ale tehdy na něj přišla, protože přestala menstruovat. Syn se jí narodil v říjnu 2022. S otcem svého dítěte se od té doby rozešla a začala nový vztah.

S partnerem byla zhruba rok, když v dubnu zjistila, že je v pokročilém stadiu těhotenství. „Vůbec tomu nechtěl věřit, protože nemám žádné bříško. Ale vlastně to není tak hrozné nemít obří pupek,“ doplnila.

Po počátečním šoku je Lily nakonec ráda, že svému synkovi pořídí sourozence. A už ví, že to bude bratříček.

Související témata:
Lily Somerton

Další články

Načítám