Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před 16 měsíci se Kayley Stead obrátil život naruby. Ráno v den její svatby ji partner opustil. Osmadvacetiletá rodačka ze Swansea to ale nevzdala a veselku nezrušila. Svůj „velký den“ si užila sama, s plnou parádou. Ale trvalo, než se ze všeho vzpamatovala. Nyní je prý konečně znovu připravena randit.

A co víc, nápadníci, kteří s ní chtějí strávit Valentýna, se prý už štosují. „Těším se, co na mě ještě čeká. Chci poznávat nové lidi. Na Valentýna už mě někdo pozval ven,“ nechala se slyšet s tím, že nepůjde o nic vážného. V plánu je zahrát si nějaký minigolf a dát si pár drinků.

Jako by toho nebylo málo, čtyři měsíce po svatebním fiasku Kayley přišla o svou maminku Dee. Alespoň viděla svou dceru ve svatebním, i když bez ženicha. K tomu Kayley musela opustit dům, který její matka pronajímala a v němž vyrostla.

Nyní je nicméně odhodlaná nechat minulost minulostí a zaměřit se na budoucnost. Snad i plnou lásky, ale hlavně zábavy. A jak by měl vypadat muž, který si ji získá?

„Chci se prostě mít s kým smát. Jak jste mohli vidět na mé svatbě, dokážu si udělat legraci z každé situace,“ uvedla.

Její bývalý partner byl prý úplný opak, a tak Kayley hledá změnu. I když samozřejmě byla zpočátku nervózní, než se zase vrhla do randění.

V září 2022 Kayley vzbudila svým příběhem pozornost médií. Užila si svatbu se vším všudy, jídlem, proslovy, tancem, profesionálním fotografem, dortem, jen bez ženicha. To vše už totiž bylo zaplacené. Zrušila pouze líbánky. Přátelé Kayley poté založili sbírku, aby vybrala alespoň část investice zpět.

A co se tehdy vůbec semlelo? „Viděla jsem ženicha ve čtyři odpoledne den před svatbou. Od té doby jsem o něm neslyšela. Snažili jsme se mu dovolat, ale bez odezvy, bez vysvětlení,“ popsala.

Podle Kayley nic nenasvědčovalo tomu, že jí partner tohle udělá. Pochopitelně byla v šoku. Ale když viděla své blízké zničené, rozhodla se, že zachrání den. Nechtěla si pamatovat jen smutek a zklamání. Svatba, i když netradiční, se nakonec povedla.

Kayley a její expartner Kallum začali randit v prosinci 2018, v srpnu 2020 ji požádal o ruku. Noc před svatbou strávili odděleně, Kayley slavila rozlučku se svobodou se svými družičkami, Kallum se svou družbou, jak je v Británii zvykem.

Dohodli se, že spolu nebudou ten večer mluvit. Pánové nicméně kontaktovali dámy v průběhu večera, aby jim sdělili, že ženich z večírku odešel. Nevěstě to dámy nejprve tajily až do druhého dne, kdy bylo jasné, že se jen tak neobjeví. Kayley si nejdřív byla jistá, že se její snoubenec nakonec ukáže. Ten jí pak pouze po svém otci vzkázal, že nedorazí.

Kayley se sesypala, když pak fotograf v žertu navrhl, ať pokračuje bez ženicha, bylo jasno. Vyhnula se pouze obřadní síni. Svatebčané sice nejprve nevěděli, jak reagovat, ale nakonec se party rozjela, a jak můžete vidět v naší galerii, stálo to za to.

Související témata:
Kayley Stead

Reklama

Další články

Načítám