Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jade Blair pracuje v nevěstinci a proslula tím, že o svém povolání leccos sdílí. Přiznala už, že když se zadaří, zvládne i 16 klientů za den nebo že spala s tisíci a tisíci muži. A protože je tedy v oboru znalá, radí pánům, jak se v sexu zlepšit.

Jade si myslí, že mají pánové obecně co zlepšovat. Tip číslo jedna podle ní zní: „Nevrážejte nám tvrdě do čípku!“ uvedla ve videu na své sociální síti.

„Je tvrdý, takže když to děláte dlouho nebo moc, zaprvé to bolí a také si můžete ublížit. Můžete mít modřiny, zranit se, krvácet, poranit protějšek, je to děsivé,“ míní.

Mužům radí, aby zpomalili a změnili úhel, aby se čípku vyhnuli. Každá žena má podle ní jinou vaginu, a tak se někdy musí natočit víc doprava, jindy doleva apod. Některé ženy mají prý zase čípek hlouběji než jiné.

Proto další tip zní: „Přijměte, že to občas prostě nebude pasovat. Muži jsou posedlí tím, že ho mají nejdelšího, ale ženské genitálie jsou poměrně krátké. Pokud ho máte delšího, prostě se smiřte s tím, že se tam nevejde celý,“ řekla na adresu pánských přirození.

Sledující na TikToku její rady ocenili. V komentářích většina z nich přiznala, že to pro ně byly nové cenné informace a jsou za ně vděční.

Také se s autorkou videa shodli, že pokud muž tvrdí, že ví, co se ženám líbí, obvykle ví ve skutečnosti kulové. A co vy, pánové, byly pro vás rady Jade přínosné, nebo k ničemu? Hlasujte v naší anketě!

Byly pro vás tipy Jade přínosné?
Ano, byla to pro mě novinka.
77,7 %
Ne, všechno vím, všechno znám.
22,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5374 čtenářů.
Související témata:
Čípek

Reklama

Další články

Načítám