Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadat jako Kim Kardashian (43) by si jistě nechala líbit spousta žen, ale některé jsou pro to ochotny udělat opravdu hodně. Například právnička Ana Paula Oliveira investovala do podoby s televizní hvězdou zhruba půl milionu dolarů, tedy 11,4 milionu korun. Dnes padesátiletá Ana si vysloužila značnou pozornost i na sociálních sítích, kde její příspěvky sleduje jen na Instagramu více než 1,2 milionu lidí.

Podle Any ji s Kim už v minulosti pojily určitě genetické rysy, ale aby podobu dotáhla téměř k dokonalosti, stálo ji to spoustu času, peněz i bolesti. Ačkoli zpočátku prý ani nebyl záměr někomu se podobat…

„Už předtím jsme měly podobnou tvář a vlasy. Původně jsem nešla na operace proto, že bych chtěla vypadat jako Kim nebo někdo jiný. Ale podoby jsem si začala všímat postupně,“ popsala Ana své začátky.

Přirovnávání ke Kim se posléze dočkala i od svých známých, a dokonce i úplně cizích lidí na ulici třeba během nákupů, a Ana se tomu rozhodně nebránila. Jelikož lichotky na toto téma slýchala stále častěji, rozhodla se k dalším úpravám.

„Teď když jdu nakupovat, lidé často říkají, že vypadám jako Kim nebo že mám tělo jako ona. Také mi to hodně lidí píše do zpráv. Ale ke Kimině kráse mám velmi daleko,“ říká skromně Ana a dodává: „Je ale skvělé vědět, že si někteří lidé myslí, že vypadám jako ona, je symbolem krásy.“

Právnička, která má za sebou mimo jiné dvě liposukce, trojí zvětšení prsou či nejrůznější výplně, se nyní prezentuje rovněž jako modelka a influencerka a v operacích prý bude pokračovat, ať to stojí cokoli.“

Kdykoli to uznám za nutné, podstoupím procedury. Věřím, že postupem času bude nezbytné se uchýlit k dalším operacím,“ předpovídá Oliveira s tím, že aktuálně ale žádné další zákroky neplánuje.

Reklama

Další články

Načítám