Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pornstar Connie Perignon z Los Angeles je podle kolegů z branže opravdu třída. V podcastu Plug Talk přiznala, že s ní vyvrcholí velmi rychle, a zdaleka to není jediný zážitek, který si odnesou.

Řeč na orgasmus přišla poté, co se s ní kolega Errick Hall udělal během několika minut. Ten na konto Connie prohlásil, že to bylo proto, že je „velmi úzká“. Což potvrdili i další kolegové. S Connie je to prý něco zcela jiného než s jinými herečkami.

Ta přiznala, že už někteří měli po sexu s ní na penisech modřiny. Prý to ale možná bylo proto, že moc tvrdě přirážela. Po styku s ní jsou prý muži druhý den zničení. „Už se to stalo asi třikrát nebo čtyřikrát,“ uvedla k opuchlým přirozením kolegů.

A v čem tkví její tajemství? „Prakticky od dětství dělám Kegelovy cviky,“ prozradila na sebe Connie. „Jako malou mě děsily veřejné toalety, tak jsem zadržovala moč co nejdéle. To je v podstatě stejný cvik,“ popsala posilování pánevního dna, s nímž pokračuje i v dospělosti. Nyní ho praktikuje tak, že se zarazí uprostřed močení, a po chvilce zase povolí.

Muži, co točili s Connie, ovšem nejsou jediní, kdo v poslední době přišel v práci k úhoně. Pornstar Alina Lopez nedávno sdílela, že jí velmi dobře vyvinutý kolega způsobil svým penisem vnitřní krvácení a musela do nemocnice. Herečka se zařekla, že už s žádným kolegou s velkým přirozením točit nehodlá.

Vypadá to, že pornoprůmysl není žádná procházka růžovým sadem, ale pěkně tvrdá dřina.

Související témata:
Connie Perignon

Reklama

Další články

Načítám