Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bella Mantovani a Vagner O Fera prosluli tím, že se světem sdílí detaily o svém intimním partnerském životě. Dost peprné detaily. Na sociálních sítích už jsou za hvězdy, a tak se rozhodli potěšit své sledující receptem, jak pozvednout libido.

Doslova ho nazývají magickým lektvarem a má jít o „nápoj vášně“. Potřebujete na něj sklenici vody, zralé jablko, tři celé skořice, sedm hřebíčků. Vše se má povařit, a nakrájeným jablkem potom dozdobit jahodová zmrzlina.

Polyamorní manželský pár na tento recept nedá dopustit. A že se tihle dva vyznají. O sexu toho vědí dost a dost. Mají ho totiž 4×-5× týdně. Tedy alespoň to tvrdí. A nejde přitom o žádné šup sem šup tam. Průměrně jim sex trvá hodinu nebo dvě.

„Náš rekord je 2 hodiny a 40 minut,“ pochlubil se Brazilec. „Ale stejně ho chci pokořit. Chci být s Bellou v posteli 4 hodiny,“ dodal ambiciózně.

Dvojice prý mimo ložnici nesportuje, ale díky sexu se jim daří úspěšně hubnout. Bella za tři týdny pálení kalorií v peřinách shodila kilo, jak tvrdí. Kromě toho se oběma v noci lépe spí.

Podle bizarního páru je intimita ve vztahu klíčová a partneři by podle nich měli dát průchod své fantazii. Pokud si vzájemně splní své potřeby, je to podle nich cesta ke spokojenému vztahu.

Související témata:
Bella Mantovani

Reklama

Další články

Načítám