Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Lindě Andrade už jste nejspíš slyšeli. Manželka dubajského milionáře Rickyho Andrada proslula tím, že se na sociální síti chlubí luxusem, v jakém žije. Nyní se stala maminkou, a samozřejmě okamžitě musela sdílet, jakými dárky holčičku s manželem zahrnuli. Kéž by z nich jen měla rozum.

Ve videu, které můžete zhlédnout níže, Linda ukázala například zlatý dudlík za 70 tisíc korun, kolekci designových kabelek v hodnotě půl milionu, kočárek od Diora za 140 tisíc, šperky od Tiffanyho za 700 tisíc, zlaté cihly nebo čokoládové bonbony za 70 tisíc korun.

Jak známe Lindu, u toho pravděpodobně nezůstane. Sama uznala, že to například s kabelkami pro dceru její manžel nejspíš trochu přehnal, ale prý pro ni chtějí zkrátka to nejlepší. Co naplat, že novorozeně ocení spíš teplo maminčiny náruče než diamanty.

A totéž si myslí i Lindini sledující. V komentářích žasnou, co to sdílí za obsah. „Byla jsi snad bez domova, než sis vzala milionáře?“ nechápou.

Andrade si ale dobře uvědomuje, že její příspěvky budí emoce. Sama se v nich označuje za zlatokopku, a čím kontroverznější videa, tím větší jejich dosah.

Už v minulosti vzbudila emoce, když sdílela, co všechno chce po svém muži za to, že mu dá potomka. Nebo když si dokonce postěžovala, jak je život s milionářem náročný.

A ačkoliv se za zlatokopku v žertu označuje, prý jí rozhodně není. S manželem, jak tvrdí, je od dob, kdy byl „pouhým“ instalatérem.

Ať už se to tedy sledujícím na Instagramu líbí, nebo ne, dubajská influencerka dobře ví, co dělá, a rozhodně se nemá špatně. A něco nám říká, že její holčička také strádat nebude.

Reklama

Další články

Načítám