Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Saibra Noel se na sociální síti svěřila s tím, co občas jako plus size žena zažívá. Třeba když cestuje letadlem. Nejednou se jí totiž stalo, že si její spolucestující stěžovali a nechali se přesadit.

Saibru živí sociální sítě. Sdílí cestovatelské tipy, doporučení, informace, vlogy apod. Nedávno otevřeně promluvila o svých zážitcích.

„Moje zkušenosti při cestování se dost liší od těch, které mají hubenější lidé. Kvůli bezpečnosti a pohodlí potřebuji trochu výpomoc, jako jsou prodloužený bezpečnostní pás nebo extra sedačka,“ uvedla s tím, že nemá nejmenší problém o něco takového požádat.

„Prostě se potřebuji dostat bezpečně a pohodlně z bodu A do bodu B. Mám stejné právo být na palubě jako každý jiný. Nehodlám ze sebe mít zlý pocit jenom proto, že nás aerolinky nacpou vedle sebe jako sardinky,“ dala jasně najevo svůj postoj.

Dvaatřicetileté Kaliforňance se už stalo, že si její spolupasažéři nechali přivolat letušku, zděšeni, že vedle nich sedí. Vždycky se ale situace vyřešila a nikdy ji nevykopli z letadla, jak uvedla. Dnes už dostává extra sedačku pokaždé, když cestuje.

Když o tom Saibra sdílela video, ne všichni na TikToku byli milí. Někteří se do ní pustili, že by se měla probrat. A že nemá na co být pyšná. Jiní si zase myslí, že je hvězda a moc jí fandí.

Saibra má ještě velké cestovatelské plány a snaží se i své sledující podpořit, aby se nestyděli a plnili si své sny. „Zasloužíte si cestovat – a je jedno, kolik vážíte,“ vzkazuje na povzbuzenou.

Související témata:
Saibra Noel

Reklama

Další články

Načítám