Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé dámy si potrpí na sexy prádélko a latex, jiné na chlupaté zvířecí kostýmy. Přesně tak to má Jade, kterou na Instagramu proslavilo převlékání za psa. Psí masku nasazuje i při sexu, ale podle jejího partnera na tom není vůbec nic perverzního.

Influencerky přítel jménem Demetrius prý přišel o mnoho kamarádů, kteří si myslí, že je Jade divná. On se ale brání, že jim její videa za měsíc vydělají víc, než většina z nich vydělá za rok.

Jade si zkrátka na chlupatých převlecích ujíždí, a aby si na ně vydělala, založila si profil na placené sociální síti, kde sdílí erotická videa v psích kostýmech. Haf!

V podcastu Love Don´t Judge Demetrius přiznal, že se někdy sám převlékne. „Náš milostný život to moc neovlivňuje, jen si musím pamatovat, že je za tou maskou ona,“ popsal mladík. Ačkoliv ho kvůli tomu označují za perverzáka, Demetrius trvá na tom, že ho přitahuje Jade, ne psi.

Seznámili se díky jeho bývalému spolubydlícímu, který měl stejnou úchylku jako Jade. Během večírku pro skupinu chlupáčů se mu Jade vetřela do ložnice a krátce na to spolu začali randit.

Brzy ale začali mít finanční problémy. Společný život byl pro mladý pár příliš nákladný, a tak Jade přišla s nápadem točit lechtivá videa. Inspirovala se u jiných „osrstěných“ tvůrců, kteří si tím slušně vydělávali.

A vyšlo to, i když mají na sítích také mnoho kritiků. Ti se smějí, že Demetriuse přitahují psi. „Myslím, že je to neškodné,“ trvá na svém. „Je to legrace. Baví mě dohlížet na to, že má materiál pro sociální sítě. Občas se sám převléknu, videa pak mají víc zhlédnutí,“ nechal se slyšet.

Pár si stojí za tím, že svou tvorbou nikomu neubližuje, a k tomu si přijde na pěkný balík peněz. „Byli bychom hloupí, kdybychom toho nevyužili,“ doplnil na závěr Demetrius.

Reklama

Další články

Načítám