Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nita Marie z Colorada věří, že bůh miluje její práci. Silně věřící křesťanka si nechává platit za sdílení hanbatých fotek a podle ní to tak Bůh chce.

Osmačtyřicetiletá Američanka zaujala média už dříve. Navzdory své víře se totiž nebojí otevřeně hovořit o sexu. V minulosti například přiznala, že „přizvala Boha do trojky“, a tak už jen tak něčím nepřekvapí.

I Nita má ale kupodivu nějaké hranice. A to především co se týče ženatých mužů. Ti by podle ní její obsah neměli sledovat, protože je to hřích. Manželství je dle jejího názoru posvátné.

„Místo na mě by se měli dívat na své manželky,“ myslí si blondýnka. A ví dobře, o čem mluví. Sama totiž žila ve svazku, v němž 7 let neměla sex.

„Jenom sledoval porno, místo abychom spali spolu. Způsobilo to dost problémů,“ uvedla, proč by raději ženáče mezi svými sledujícími neviděla.

Nita přijala křesťanskou víru ve 24 letech a myslí si, že svou prací prokazuje věřícím velkou službu. Apeluje na ně, aby nepotlačovali svou sexualitu. A kromě toho chce podpořit ženy středního věku, aby se přijímaly takové, jaké jsou.

„I moje tělo se po těhotenství dost změnilo. Proto přitažlivost mezi mnou a exmanželem vyprchala. Hodně jsem přibrala,“ vysvětlila s tím, že se jí sebevědomí vrátilo až po rozvodu.

Začala fotit obsah pro dospělé a přijala své „nové“ tělo. A to samé si přeje pro ostatní ženy. O tématu dokonce napsala knihu a znovu se vdala. Jejímu muži je 35 let a sex mají prý naprosto fantastický.

Související témata:
Nita Marie

Reklama

Další články

Načítám