Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Kaylee Killion se proslavila mimo jiné tím, že miluje sex na veřejných místech. Nebo to aspoň tvrdí. S partnerem si to údajně rozdali dokonce před stadionem, kde se hrál Super Bowl, ale to zdaleka nebylo to nejkontroverznější.

Instagramový profil Kaylee, který sleduje už přes půl milionu lidí, není orientovaný jen na cestovatele. Se snoubencem Codym vyjíždějí na místa, kde pak nafotí sexy fotky a údajně mají sex.

Jedním z posledních navštívených míst byl i Zion Park v Utahu. Jenže ten je významný hlavně pro křesťany, a to díky kamenným útvarům, o nichž se předpokládá, že odrážejí Boha.

Kaylee, která vyrostla jako baptistka, přiznala, že mít sex na místě, kde je to úplné tabu, bylo na tom nejvíc vzrušující.

Věřící fanoušky ale tolik nenadchla. Ti se samozřejmě zhrozili, že si dvojice užívá až příliš. Kaylee se ale hájí, že by například nikdy nesouložila v kostele, toto svaté místo bylo prý maximum, co si dovolila.

Nejde ale o první národní park, který takhle „znesvětili“. S Codym se prý pomilovali i v Grand Canyonu. Záměrně vybírají místa s krásným výhledem, i když riskují přinejmenším tučnou pokutu. Ale i to je na tom zábavné.

„Chceme mít sex venku, jak nejčastěji je to možné,“ nechala se slyšet rodačka z Arizony s tím, že samozřejmě nechtěla nikoho naštvat. Zkrátka chtějí s partnerem dělat, co je baví. Vzhledem k tomu, že jsou odhalování a soulož na veřejnosti na většině míst v USA nezákonné, přejeme dvojici hodně štěstí.

Související témata:
Kaylee Killion

Reklama

Další články

Načítám