Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhé štíhlé nohy jsou bezesporu snem milionů žen po celém světě. Mít ovšem ty nejdelší na světě rozhodně není žádný med. Majitelkou těch nejdelších a zároveň držitelkou rekordu je Američanka Maci Currin, která naznačila, jak těžké to bylo se s takovým údělem popasovat.

Jednadvacetiletá dívka z Austinu v Texasu, která je v Guinnessově knize rekordů zapsaná jako majitelka nejdelších nohou na světě již čtyři roky, měří 208 centimetrů, přičemž její nohy jsou dlouhé jen těžko uvěřitelných 134 centimetrů. Své vrstevníky Maci vždy převyšovala nejméně o hlavu, a jak sama říká, neměla to zrovna lehké. Na střední škole se jí ovšem podařilo začít vnímat svou odlišnost jako přednost.

Maci aktuálně pracuje na tom, aby podpořila sebevědomí i dalším ženám, které dosahují extrémní výšky. Natáčí proto i nejrůznější videa na TikTok, kde demonstruje délku svých nohou a výšku. Mezi sledujícími se těší obrovské oblibě, i když komentáře jsou různorodé.

„Dostávám spoustu smíšených reakcí, ale to se dá očekávat. Pokud někdo hejtuje, dělá to proto, že tomu nerozumí. Lidé mě také přirovnávají k postavám z hororu, nejčastěji mi říkají Slenderman,“ popisuje dívka.

„Od školky jsem byla vždy vyšší než všichni ostatní. Vždycky jsem vyčnívala o hlavu nade všemi. Asi ve druhé třídě se mě na hřišti někdo zeptal, jestli jsem středoškolačka, když jsem tak vysoká. V té době jsem svoji výšku nenáviděla, protože to byla jediná věc, na kterou se u mě děti mohly zaměřit. Ale jsem tím zároveň jedinečná. Lidé také říkají, že jsem krásná, a ptají se, jestli dělám modelku,“ říká Texasanka.

Maci ovšem přiznává, že ji vytáčí, když se musí sklánět pod každými dveřmi a průchodem, a že ani randění není žádný med. Muži se s ní prý neradi líbají na veřejnosti kvůli výškovému rozdílu. V současnosti se tak prý ani nesnaží o navazování vztahů.

Související témata:
Maci Currin (influencerka)

Reklama

Další články

Načítám