Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaadvacetiletá Hannah Hutson tvrdí, že by zvládla být do konce života bez sexu. Už dva roky prý nesouložila a učinila zásadní objev. Celibát jí prý nesmírně prospěl a označila ho za nejlepší věc, kterou v životě udělala.

Rodačka z Colorada sekla se sexem poté, co si uvědomila, že ho má jen k uznání od mužů. Chtěla je hlavně uspokojit, ale teď se zaměřuje na vlastní potěšení a s pomocí masturbace se „uzdravila“, tvrdí.

„Hodně mě to posílilo. Dříve jsem se cítila milovaná jenom během sexu. Na své cestě jsem se naučila napojit na své tělo a dát průchod své sexualitě. Je to posilující,“ přiznala veřejně Hannah.

Po bolestivém rozchodu střídala sexuální partnery jako ponožky, ale nakonec si uvědomila, že ji to zraňovalo. Během lockdownu v roce 2020 se nastěhovala zpátky ke své matce a rozhodla se využít čas k práci na sebelásce. A tak začal její celibát.

„Pořád jsem hledala lásku u ostatních, ale naučila jsem se mít ráda sama,“ popsala svou spirituální cestu. „Uvědomila jsem si, že si zasloužím být milována celá. Nejen mé tělo.“

Po roce bez sexu dokonce začala randit, ale cítila, že ji dotyčný zneužívá pro fyzično, a tak vztah utnula. Nyní se dokáže uspokojit i bez mužů.

Masturbaci označuje za ozdravnou. Při ní prý ani na nikoho nemyslí. V červenci oslavila dva roky bez sexu, jak přiznala na TikToku, a z jejího milníku se stal virál. Vzbudila pozornost více než 850 tisíc lidí, kteří zhlédli její video.

Přiznává ovšem, že držet celibát není vždy snadné. „Nejhorší na tom je, že čekám na svou spřízněnou duši. V srdci jsem romantička. Nefantazíruju o sexu, ale o tom, že jsem milována,“ přiznala.

Hannah tvrdí, že je osvobozující nesouložit a ani nerandit. Veškerou energii tak soustředí na práci a rodinu.

„Moje duševní zdraví se nesmírně zlepšilo. Víc si sama sebe vážím. Je to to nejlepší, co jsem kdy udělala,“ popsala své pro někoho možná drastické rozhodnutí.

Hannah, která je spolumoderátorkou podcastu Healing with the Hutsons, ovšem neplánuje držet celibát navěky. Zavázala se nicméně, že příštího muže, s nímž se vyspí, si také vezme. A je jí prý jedno, jak dlouho si na to bude muset počkat.

Související témata:
Hannah Hutson

Další články

Načítám