Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem česká modelka a influencerka Kristina Ozimkova se rozvedla se synem ruského prominenta, ministra vnitra Vladimira Kolokolceva, čtyřicetiletým Alexandrem Kolokolcevem. Z Ruska už loni v létě odcestovala i s dětmi do Emirátů, o děti exmanželé vedou bitvu.

O kauze informuje ruský server MK, který uvádí, že žena loni u soudu ve Spojených arabských emirátech zažádala o výživné pro sebe i děti a o odškodnění za újmu, kterou jí měl expartner způsobit. Měla jej označit za alkoholika a narkomana, který ji bil a týral. Kolokolcev taková obvinění odmítl. Manželce prý také poslal dostatečnou sumu peněz.

Modelka má dle webu v úmyslu se i s dětmi přestěhovat do České republiky a vzdát se ruského občanství. Soud v Moskvě, který manžele začátkem dubna rozvedl, však svěřil děti do péče otce. Matka prý může žít, kde chce, děti se ale narodily a vyrůstaly v Rusku, a tak to má i zůstat, míní soud.

„Donedávna jsem věřila ve spravedlnost u moskevského soudu, ale ukázalo se, že je možné děti ve věku čtyř a sedm let matce odebrat. Jednoduše proto, že to tak druhá strana chtěla. Neopodstatněné. Nelidské,“ uvedla Ozimkova na sociální síti, kde ji sleduje víc než milion lidí. Modelka se narodila v Česku, od dětství vyrůstala v Moskvě.

Reklama

Další články

Načítám