Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dana Bensona si můžete pamatovat ze seriálu Kouzelníci z Waverly kanálu Disney Channel, v němž se objevil jako Zeke. Dnes je ale známý spíš peprnými fotkami a videi, které sdílí na placené sociální síti pro dospělé. Jeho obsah je orientován na gaye, přestože Dan sám je heterosexuál. Svým sledujícím nyní vysvětlil, proč se k této práci vůbec uchýlil.

Šestatřicetiletý bývalý herec si postěžoval na nízké příjmy. I když byl Disney hvězdou, měl problémy vyjít s penězi už v době působení v seriálu. V tom hrál v letech 2007–2012 a objevil se ve 32 epizodách. Jeho reziduální příjmy však dnes činí 7 dolarů (165 Kč) měsíčně. A tak se musel zařídit jinak.

„Tohle je cena za pět let práce. Takže když se mě někdo ptá, proč jsem se dal na tvorbu obsahu pro dospělé, tak proto,“ vysvětlil na TikToku.

Dan doplnil, že oproti tomu jsou jeho příjmy z placené sociální sítě nesrovnatelné. Svým odběratelům účtuje 20 dolarů (468 Kč) měsíčně a má jich 21 tisíc. A to mluvíme jen o pravidelných platbách, z obsahu, který tvůrci vytvářejí na soukromé žádosti, jsou pak další sumy.

Fanoušci na TikToku byli z Danova výlevu trochu rozpolcení. Zatímco jedni mu fandí, druzí upozornili, že mohl přece dělat cokoliv jiného nebo že kdyby stále hrál, neskončil by na mizině.

Dan tvoří obsah záměrně pro gaye, zjevně mu to vynáší. Svléká se, obléká do latexu, fotí sexy snímky. Do sexu s mužem by ale rozhodně nešel, kromě toho, že je heterosexuál, by se prý nerad proslavil tím, že to dělal na kameru.

Související témata:
Daniel Benson

Reklama

Další články

Načítám