Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud si myslíte, že ženám po padesátce zásadně klesá libido, Andrea Sunshine vám dokáže opak. Pro šestapadesátiletou modelku, která se chvástá hojným počtem milenců, byl sex vždy prioritou, a nyní se svěřila, proč se ho nehodlá vzdát.

Orgasmus denně vám sníží tlak, zlepší imunitní systém nebo spánek, míní brazilská fitneska, která je už dokonce babičkou. Podle ní má sex jenom samé benefity.

„Pomáhá mi to proti stresu,“ nechala se slyšet Andrea. „Pokud právě nemám partnera, masturbuji alespoň třikrát denně, když najdu čas.“

O tématu se modelka dokonce rozpovídala na svých sociálních sítích. Na sledující apelovala, jak je důležité uvolnit napětí.

Také se snaží ženy přesvědčit, že k tomu nepotřebují partnery. „Ne všechny ženy jsou zadané. Masturbace je nezbytnou rozkoší, posílí vás to,“ vzkázala Andrea.

Podle ní má pravidelný sex také spirituální účinky a ženy, které vyvrcholí denně, mají větší sebevědomí, jsou spokojenější, šťastnější, a dokonce si přijdou krásnější.

„Stále existují ženy, které si odpírají orgasmus. Stydí se uspokojit, takže myslím, že je důležité připomenout, že v tom není žádná hanba,“ dodala na závěr.

Související témata:
Andréa Sunshine
Ženy

Reklama

Další články

Načítám