Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Streamerka sociální sítě Twitch Meow Dalyn vede neuvěřitelný život plný dobrodružství. Identifikuje se totiž jako pes. Nosí dokonce falešné psí uši, obojek a zkrátka žije kompletně jako bezstarostná „psí slečna“, jak si říká.

O způsobu svého života točí krátká videa, která jí vynesla mnoho sledujících a zaujala i zahraniční média. Pro australskou rádiovou show The Kyle & Jackie O Show o svém bizarním životním stylu promluvila.

Dalyn dokonce chodí vykonávat potřebu ven, pokud zrovna nelije jako z konve, nebo spí v kleci, kde má vlastní deku. „Něco na tom uzavřeném prostoru, který mě chrání před okolním světem, mi dělá dobře,“ popsala své lože.

Přes den se zabaví aportováním nebo hryzáním kostí, dokonce má páníčky, kteří se o ni starají. Krmí ji, berou na procházky, za odměnu jí dávají pamlsky, trénují ji. To si prý užívá nejvíc.

Co se týče jejího stravování, kromě masa a vývarů jí i skutečné psí sušenky, kterými ji páníčci obdarují, pokud je poslušná. Ale nemylte se, Dalyn umí i pořádně pozlobit. Jako každý pes i ona se někdy utrhne z vodítka a běží se vyválet v blátě.

Růžovovlasá dívka dala naplno průchod psovi v sobě, když se osamostatnila. Uvědomila si, že když je dospělá a soběstačná, může si konečně užít život přesně podle svých představ. A že měla představy celkem divoké, jen co je pravda.

Její chování jí nepřijde ani trochu divné, ba naopak. „Myslím, že v každém z nás se skrývá zvíře,“ má jasno. A ani kritika okolí ji nezlomí, nikdy si prý nelámala hlavu s tím, co si myslí ostatní. Navíc je většinou dost vytížená třeba honěním se za balónkem.

Dalyn má tři páníčky, kteří se u ní střídají. Zajímavostí je, že jim za péči neplatí. Jde o lidi, kteří zkrátka mají stejné zájmy, a sice pečovat o psa v lidském těle. Tak hlavně že se našli.

Související témata:
Meow Dalyn

Reklama

Další články

Načítám