Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejvyhledávanějších českých stylistů Filip Vaněk (46) je novou posilou Super.cz, kde bude pravidelně komentovat a hodnotit outfity nejen českých hvězd. V prvním díle nového pořadu Fashion Boss si posvítil na kostýmy ve StarDance a také večírky, které v posledních týdnech proběhly.

Nejsledovanější show České televize Filipa nenechala chladným. „Kostýmy jsou také móda,“ říká Vaněk, jenž některé modely zepsul, jiné pochválil. Pro srovnání nabídl pohled na slovenskou verzi pořadu.

„Let's Dance je světovější. Stejný pořad, stejný scénář, stejný charakter. Ale u nich mám pocit, že koukám na světovou show,“ říká stylista. Následně okomentoval kostým Ivany Chýlkové, Ivy Kubelkové, Darije Pavlovičové nebo Terezy Maškové, u které mu došla slova… „Tohle by se v roce 2023 v televizním prostředí dít nemělo, to je totální prů*er,“ řekl tvrdě Vaněk.

A co prozradil o outfitech, které české hvězdy oblékly na večírek či filmovou premiéru? Kdo to schytal a koho Vaněk naopak pochválil? Podívejte se na naši novou show Fashion Boss.

Reklama

Další články

Načítám