Hlavní obsah
Článek

Je tu další díl pořadu Agáta a Vincent: Taky názor. Vzhledem k tomu, že sourozenci komentují aktuální dění, nemohli se nevyjádřit k právě probíhajícímu mistrovství světa v ledním hokeji. Sport jako takový nechali stranou a věnovali se zejména tématu hokejových partnerek. Jak si poradili s kvízem, která kráska patří ke kterému hokejistovi?

Agáta (39) vysvětlila nejen to, proč to hokejistům klape s modelkami, ale i to, proč často mají za partnerky i moderátorky sportu či počasí. Je to jednodušší, než byste možná čekali… Sama byla hokejovou partnerkou přes dva roky, tak o tom ví své.

Ignorovat nemohli ale ani nevšední outfit Jakuba Voráčka, který letošní šampionát komentuje.

Analýze byla podrobena i zpěvačka Monika Bagárová (29), která pro malý zájem musela zrušit koncert v O2 areně. Co na tom Agátě a Vincentovi vadí nejvíc? O dost šťastnější novinku má její pěvecký kolega Ben Cristovao (37), který má novou přítelkyni. I tu sourozenci patřičně probrali.

Došlo ale i na Sandra z Love Islandu a hlášku, kterou si zejména Vincenta (27) získal. A jak dobře se s ním zná Agáta? Nejen to se dovíte v našem videu.

Další články

Načítám