Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen měsíc a půl plánovala Agáta Hanychová (38) svatbu s otcem svého syna Kryšpína Miroslavem Dopitou (39). Prý to nebyl problém zvládnout. „Nechápu, proč to někdo řeší třeba rok,“ krčí modelka a influencerka rameny. A Mirek je stejného názoru.

„I když třeba to, jak se bude sedět u stolu, o tom jsme se pohádali, protože jsme to dělali den předtím, kdy moje máma nakreslila takový plánek. Ale nakonec se to rozhodovalo až na místě. Ale fakt nechápu, proč by se měla svatba plánovat rok dopředu. Nechápu, co na tom ty holky dělají. Podle mě se to dá udělat za hodinu,“ míní Agáta.

Hanychová mluví ze své zkušenosti se svatbami s Jakubem Prachařem. Ta první, tajná, proběhla v hotelu v Mariánských Lázních. „To jsme se rozhodli v ten den, takže v tomhle mám praxi,“ prozradila v pořadu Superchat. O moc delší nebyly ani přípravy na jejich církevní sňatek, který proběhl o měsíc později v kostele v Úněticích. „To bylo asi taky jenom čtrnáct dní. Není to nic těžkého,“ myslí si Agáta.

Své k tématu měl co říct i Mirek, který se v roce 2018 ženil s exmanželkou Terezou. „Přiletěli jsme z Bali, zjistil jsem, kdy je volný termín a taky to trvalo asi týden, žádné velké plánování tam nebylo,“ prozradil Dopita, který byl oficiálně rozvedený teprve dva týdny před svatbou s Agátou.

Reklama

Další články

Načítám