Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) oslavila v listopadu 50. narozeniny. Vždy byla považována za jednu z největších českých sexbomb. Své vnady ukázala v několika českých filmech. Poprvé to bylo před 26 lety v dnes již legendárním filmu Báječná léta pod psa.

Alice byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v naší talk show Superchat. Co prozradila? Mimo jiné to, že stárnutí neřeší, a promluvila i o velkém tabu, o kterém ženy často otevřeně nemluví, tím je téma menopauzy.

„Jsem ráda, že jsem se padesátky dožila. Že mám o pár vrásek víc, níž prsa, větší zadek… Je to život,“ řekla Super.cz Alice.

„Ano, jsem v přechodu. Bojovat s tím nejde. Je to na začátku, ale cítím změny. Někdy mi není dobře. Nedokážu pocit přesně pojmenovat. To, že se zpotíš jak dveře od chlíva, a říkáš si, jestli to není proto, že je prostě vedro. Ale najednou nikomu vedro kolem není. Tak si říkáš, aha, to je ono. Je to nepříjemný, ale není to nic, z čeho by se člověk měl hroutit,“ řekla Super.cz Alice s tím, že padesátka se projevuje i v tom, že se hůř bojuje s kily navíc.

„Přibíráš rychleji, hůř se hubne. Jím hodně a nedokážu si to odepřít. A když si to odepřu, tak se trápím a je mi smutno. Můj problém je, že jím pořád. Nejím hodně najednou, ale pořád. Od rána do večera,“ dodala Alice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám