Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když odjel na Bali, syna Kryšpína, kterého má s Agátou Hanychovou (38), neviděl Miroslav Dopita (39) dlouhé roky. V Česku ale nenechal jenom jednoho syna. Z předchozího vtahu má totiž ještě staršího Mirka, tomu je patnáct let.

„S Kryšpínem jsme ale byli furt v kontaktu,“ vysvětloval Dopita. „Volali si přes face time, ale neviděli se pět let,“ upřesnila Agáta. Stejně to měl prý i se starším synem. „Je mu patnáct, vídáme se a určitě nechce být v žádných novinách. Chce se stranit toho mediálního světa,“ vysvětloval Dopita. Jeho starší syn nebyl ani na svatbě tatínka s Agátou. „Byli na horách. Bylo to takhle naplánované s jeho maminkou,“ upřesnil v pořadu Superchat.

S Kryšpínem se Mirek mladší také stýkal. „Měla jsem jako malého Mirečka i doma, když tady Mirek nebyl, kluci se stýkali, takže nebyl přerušený kontakt mezi bratry. Dokonce spolu byli na táboře, takže se známe úplně všichni. Takže naše rodina je opravdu obrovská a další děti už nechci,“ uzavřela Agáta.

Reklama

Další články

Načítám