Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marie Rottrová (82) oslavila 82. narozeniny a stále vypadá neuvěřitelně. Nechce se věřit tomu, že posledních více než dvacet let nebyla ani na kosmetice. Poprvé promluvila také o tom, jaké absolvovala zákroky.

„O pleť se starám minimálně. Lidé z mé rodiny mě lákají na různé kosmetické procedury, marně. Nedělám si se sebou velký starosti. Odlíčím se večer, opláchnu se hodně horkou vodou, osuším se a do vlhké pleti si natřu dobrý krém. Já myslím, že jsem přes dvacet let, možná déle nebyla na kosmetice,“ řekla moderátorce Gabriele Wolfové v naší talk show Retrojízda zpěvačka Marie Rottrová.

Poprvé ale otevřeně promluvila o návštěvě plastické chirurgie. „Nechala jsem si asi před dvaceti lety udělat horní i spodní víčka a malinko mi chirurg něco uřízl na krku. Kousek kůže mi tam sešil. A to je všechno. Víčka drží, všechno drží. Kyseliny, botoxy, na ničem jsem nikdy nebyla,“ říká otevřeně zpěvačka, která si udržuje štíhlou postavu.

„Nepřejídám se, jím třikrát denně, málo, piju trochu červeného vína k večeři. Někdy si doma zacvičím, ale určitě ne denně. Chodím na procházky,“ prozradila v Retrojízdě Rottrová, kterou už 28. prosince čeká velký galakoncert v O2 areně.

„Čtyři dny předtím nervozita bude, přestane, než se začne zkoušet a vejdu na pódium,“ dodala Rottrová, která fanoušky láká hlavně na své největší hity, které všechny zazpívá s velkým orchestrem.

„Fanoušci se můžou těšit na písničky, které mají ode mě rádi. A taky na novou vánoční píseň, kterou pro mě napsal můj syn. Budu mít i hosty, to bude ale překvapení,“ uzavřela zpěvačka.

Co dalšího prozradila? Na to se podívejte na našem videu nebo Retrojízdu poslouchejte na podcastových platformách.

Reklama

Další články

Načítám