Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Denisa Nesvačilová (32) má ve svém životě nového muže. V tomto případě nejde o partnera, ale manažera, kterého přiznala i na svých sociálních sítích.

„Když se podíváte na můj profil, tak to možná zjistíte, ale jestli jste líní, tak mám nového manažera. Těším se a děkuju,“ svěřila se Denisa Nesvačilová na Instagramu společně s Josefem Koudelkou, který minulý rok ukončil pracovní poměr s Agátu Hanychovou (39).

Josef Koudelka se zná s Denisou roky, a tak věří, že jim i pracovní spolupráce půjde jako po másle.

„Známe se delší dobu. Potkávali jsme se na akcích a bavili se na kamarádské úrovni, sedli jsme si a rozhodli se, že se spojíme i pracovně. Denisa je velmi vytížená herečka a hodil se jí někdo, kdo by ji občas zastupoval, tak jsme se domluvili. Věříme, že jak si rozumíme jako kamarádi, tak nám to bude fungovat i pracovně,“ svěřil se Super.cz Josef Koudelka, který se v tomto oboru pohybuje jako ryba ve vodě a své zkušenosti uplatňuje dál. Kromě Denisy Nesvačilové spolupracuje i s influencerkou Dominikou Myslivcovou nebo Andreou Pomeje.

Reklama

Další články

Načítám