Hlavní obsah
Článek

Náš módní guru Filip Vaněk (46) si v novém díle pořadu Fashion Boss posvítil na finále soutěže Miss Czech Republic. A tentokrát se rozhodně moc nechválilo.

„Miss má vždycky takovou missí nemoc, ta se jmenuje nevkus. Všechny soutěže nejen v Česku, ale i jinde, ji mají. Miss nikdy nebyla ta dobře oblečená na top levelu. Já to tak vnímám,“ řekl hned na začátek Vaněk.

Jako první to pořádně schytala Andrea Verešová. „Já mám Andreu rád. Je hrozně fajn, ale co není fajn, jsou tyhle šaty a účes. Účes není současný. Vypadá to jako šaty z maturitního plesu. Svědčil by jí minimalismus. Nesedne jí ani ta barva, ten účes je staromódní. Tenhle střih šatů, s mašlemi, volány, je za módním zenitem stejně jako ten účes. Je to jak z roku 2000 z maturitního plesu,“ dodal rázně Vaněk.

Nová Miss World Krystyna Pyszko to také pořádně schytala. Oblékla šaty renomovaného thajského návrháře. V jeho modelu vyhrála i světovou soutěž krásy. „Viděl jsem film z 80. let Žbluňk, hrála tam mořskou panu supermodelka Daryl Hannah. Tohle nenoste, ani když jste miss. Má k tomu i příšerný boty. Je to katastrofický,“ řekl stylista.

Ani další krásky z Miss neušly jeho kritice. „To je přesně případ tlačení na pilu. Ty šaty jsou překombinovaný. Proč má na rukávech ty polštářky na plavání? Asi neumí plavat. V módním průmyslu určitě neumí plavat. Asi aby se neutopila. Utopíme ji my. Tohle se nepovedlo,“ řekl na adresu Daniely Zálešákové.

Vaněk kritizoval nejen šaty, ale také účesy. „Tohle je něco strašnýho. Tam dostali slevu všichni na loknový účesy? Tam byl kadeřník, který nic jiného neuměl?“ dodal stylista.

Co dalšího řekl o hostech galavečera Miss Czech Republic? Na to se podívejte v našem videu.

Další články

Načítám