Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prestižní událost, jakou je bezpochyby udílení cen Český lev, si samozřejmě zaslouží i odborné hodnocení módních kreací přítomných umělců. Toho se jako vždy ujal módní guru Filip Vaněk (46).

Při podrobném prostudování outfitů a celkového stylingu hostů prestižního galavečera předávání cen Český lev musím konstatovat, že se úroveň odívání figurek našeho showbyznysu mírně zlepšuje. Následující zhodnocení, ať již potlesk, či pokárání, je vlastně zhodnocením jejich usilovné práce předvést to nejlepší na červeném koberci Rudolfina.

Při procházení hostů jsem záměrně hledal něčím výjimečnou róbu, kterou pro mě vynesla právě Kamila. Střih a konstrukce její róby jsou výjimečné, škoda jen, že má rolákový límec, který jí zkracuje krk, nedává vyniknout použité náušnici a mírně jí na celkovém dojmu ubírá i zvolená obuv, chtělo by to buď botu posetou štrasem, nebo s odlesky do zlata.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Kamila Janovičová

Elizaveta se svěřila do rukou čerstvě oceněného designéra cenou Czech Grand Design, talentovaného Borise Krále. Celkový styling mírně evokující Marilyn Monroe je skvostný, škoda jen, že mu plně nedůvěřovala a nedoplnila svou róbu o transparentní rukavice v zelené barvě, které pro ni plánoval. Celkový look by pak byl dechberoucí.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Elizaveta Maximová

Herečka oceněná v hlavní kategorii vynesla róbu vycházející konstrukcí z pánského saka, doplněnou o černý top a velmi dobrý make-up s náušnicemi, které s celkovým stylingem souzní. Ode mě ale to úplně nejlepší hodnocení nedostane, neboť celkový dojem z jejího stylingu kazí volba obutí, které mělo být do špičky, nikoliv s kulatou špičkou.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Simona Peková

Ewa ne vždy patřila do kategorie lépe oblékaných osobností, po jejím paktu s talentovaným Michaelem Kováčikem se však dokázala z této škatulky vymanit a zařadit se k těm nejlépe oblékaným dámám, které umí pracovat s trendy a svou postavou. Jediné, za co zaslouží rákoskou přes ruku, je ta kabelka, byť značková, nicméně ta se hodí na den, a nikoliv na červený koberec.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Ewa Farna

Halka Třešňáková

Halka bohužel předvádí kombinaci snad všeho, co nepatří na půdu Českého lva. Špatnou róbou, která jen upozorňuje na nedokonalosti postavy, počínaje přes nevhodně ukázané části podprsenky až ke zcela tristnímu obutí a kabelce. Halka z tohoto večera bohužel odchází jako ta v módě a dobrém vkusu poražená.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Halka Třešňáková

Herečka, jenž nás nemusí přesvědčovat o svém talentu ani o citu pro módu. Její róba velmi dobře funguje a dává vyniknout štíhlé postavě. Decentní je i make-up. Na celkovém dojmu a prestiži přidávají i šperky.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Aňa Geislerová

Tento model se bohužel nepovedl a kultivovaně nepůsobí ani zvolený účes. Anetě ještě brutálně ubírá volba kabelky, která je zcela mimo charakter večera i zcela mimo „styl“ šatů. Dalo by se říci, že aspiruje na jeden z nejhorších outfitů tohoto večera.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Aneta Krejčíková

Alžběta Ferencová, vystupující pod pseudonymem Zea, je talentovanou zpěvačkou koketující s herectvím. Róba prodává její krásně ženské křivky a celkově působí velmi kultivovaným fresh dojmem.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Alžbeta Ferencová

A nyní královny večera, které netřeba komentovat a lze jim jen zatleskat a zvolat bravo. Tatiana Pauhofová (40), Eliška Křenková a dechberoucí Klára Issová. Dámy, děkuji, tak to má vypadat, byly jste bezpochyby módními lvicemi tohoto večera. Na to, jak jim to slušelo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám