Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vždycky vás zajímalo, co asi dělají slavní v ložnici, zda používají erotické pomůcky a pokud ano, jaké to jsou? Toto tabu bylo asi poprvé prolomeno v populárním seriálu Sex ve městě a od té doby se čím dál tím víc celebrit netají přiznat, že velice rádi erotické pomůcky do svého milostného života zapojují. Zajímá vás, jaké to jsou? Zde přinášíme ty nejpopulárnější z nich.

LELO SMARTWAND – dobíjecí universální masážní strojek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Světový hit konečně také v ČR, navíc 100% vodotěsný a dobíjecí (tedy bez kabelu). Smart Wand neslouží pouze k masáži intimních partií, ale perfektně uleví i od bolesti krční páteře, ramen, zad či nohou. Díky své střední velikosti je dobrým pomocníkem také na cestách - ať už cestujete za prací, nebo na dovolenou. Smart Wand je dostupný v černě, švestkové a slonovinové barvě.

Králíček FiFi od JeJoue

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

FiFi je vibrátor v populárním tvaru králíčka. Jedná se o vůbec první vibrátor se třemi motory. Díky propracovanému tvaru a vysokému výkonu je předurčen k dokonalému současnému dráždění bodu G a klitorisu, který dokonale obejme svými oušky.

LELO TIANI – vzrušení na dálkové ovládání oceněné RED DOT DESIGN AWARD 2012

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S touto novinkou budete mít absolutní kontrolu nad svou partnerkou díky dálkovému bezdrátovému ovládání, které reaguje na sebemenší pohyb ruky. Abyste věděli, jakou intenzitu vibrací má v daný okamžik masážní strojek partnera/ky, zrcadlí dálkové ovládání jeho přesné vibrace. Díky tomu může ovládání sloužit jako další masážní strojek a záleží jen na vás, zda ho zapojíte do hry.

Fun Factory G4

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová řada dobíjecích a 100% vodotěsných pomocníků od tradičního německého výrobce Fun Factory tolik typického svou kvalitou, hravým designem a vysokým výkonem.

Pupulární Tenga Flip Hole s novou, ještě rafinovanější vnitřní strukturou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky obrovskému úspěchu Flip Hole přichází Tenga s novými dvěma variantami tohoto populárního mastubátoru - Flip Hole Red a Flip Hole Silver. Těsné přilnutí, dokonalé sevření, velké množství výstupků i záplava hladkých rýh - nové Flip Hole Red a Silver poskytnou skutečně neočekávaně vzrušující zážitky.

Další články

Načítám