Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nosí je čím dál více lidí a nemohou si je vynachválit. Adjustační ponožky® jsou vynikající terapeutickou pomůckou, kterou hojně využívají a doporučují také fyzioterapeuti či podiatři. Není divu. Při pravidelném nošení vám pomohou ulevit od bolestí nohou, otoků, křečí a nepříjemných stavů nejrůznějších deformit, jako je třeba patní ostruha nebo vbočený palec. Jak je hodnotí zákazníci?

Ponožky, které hodí vaše nohy do pohody

Foto: Pro-nožky Original
Více

Foto: Pro-nožky Original

Komerční sdělení

Adjustační ponožky® jsou speciální bavlněné ponožky (90 % bavlny, 7 % polyester, 3 % elastan), které nejsou určené na běžné nošení do bot nebo pro chůzi. Doporučujeme je nosit během relaxace či spánku. Díky meziprstním oddělovačům byste se do svých bot jen stěží vešli. Právě meziprstní oddělovače se postarají o příjemné protažení prstů a svalů na nohou. Dojde k uvolnění napětí a k řádnému prokrvení nohou a nakonec se dostaví pocit příjemné úlevy, který oceníte zejména po celém dni na nohou či po nošení obuvi s úzkou špičkou, jako jsou například podpatky. Pomáhají také jako terapeutická pomůcka při potížích a deformitách, jako vbočený palec, kladívkové prsty, plochonoží, patní ostruha, oteklé nohy nebo časté křeče. Pořídit je můžete hned ve čtyřech různých velikostech (S, M, L a XL) a v několika barevných kombinacích. V následujících řádcích pak najdete reálné recenze a zkušenosti zákazníků s nošením Adjustačních ponožek®.

Nepříjemné bolesti s vbočenými palci jsou konečně pryč

Foto: Pro-nožky Original
Více

Foto: Pro-nožky Original

Komerční sdělení

Jedna z uživatelek Adjustačních ponožek® Ivana Š. popsala svůj příběh se vbočenými palci: „Mám vbočené palce a začaly mi bolesti, které byly čím dál větší. Tohle byla moje naděje. Po 14 dnech čtení recenzí jsem je objednala. Ze začátku jsem vydržela maximálně půl hodiny denně, pak hoďku a pak víc. Dnes v nich normálně spím, někdy je v noci sundám, mám otlaky mezi prsty. Po měsíci jsem zjistila, že ty nepříjemné bolesti jsou pryč. Do té doby mi nikdo nepomohl. Pokud se to nebude zhoršovat a vyhnu se operaci, můžu říct, že nejsou drahé. Dámy, odpusťte si trochu parády a peníze na ponožky nebudou problém." Pro upřesnění cena ponožek činí 590 Kč, ale úleva od bolesti je k nezaplacení.

Téměř 3 roky kompletně bez bolestí díky Adjustačním ponožkám

Foto: Pro-nožky Original
Více

Foto: Pro-nožky Original

Komerční sdělení

S další zkušeností s nošením Adjsutačních ponožek® se v komentářích na Facebooku Pro-nožky.cz svěřila paní Iveta Š., kterou kromě vbočených palců trápily hlavně bolesti s nimi spojené: „Jsem na nich závislá, že bez nich ani nejdu spát. Tohle byl můj nejlepší nákup na internetu. Kdo neprožil, nepochopí. I já nejdříve dva měsíce sledovala recenze a zkušenosti, než jsem si je koupila na vbočené palce. A musím říct, že jsou prostě úžasné. Téměř tři roky jsem díky nim bez bolestí a to za to stojí.”

Pomáhají na patní ostruhu či Mortonovu neuralgii

Foto: Pro-nožky Original
Více

Foto: Pro-nožky Original

Komerční sdělení

Patní ostruhu zná bohužel velká řada lidí. Nepříjemný a bolestivý kostěný výrůstek vzniká v místech paty v důsledku přetěžování úponu na patní kosti, kde se nejprve objeví zánět. Na samotnou ostruhu funguje například rázová vlna, ale je potřeba myslet na příčinu jejího vzniku. Svou zkušenost popsala paní Petra K.: „Mám ponožky od Vánoc, jsem velmi spokojená a překvapená, že mi opravdu pomohly od bolesti patní ostruhy, nedám na ně dopustit." Na druhé straně Mortonova neuralgie, která se projevuje jako silná bolest přednoží, vzniká kvůli stejné příčině – přetěžování nohou či příliš těsná obuv. S nepříjemnými bolestmi má zkušenosti zákaznice Iva V.: „Mám Adjustační ponožky, které mi doporučila má fyzioterapeutka, a veliká spokojenost. Mám Mortonovu nohu a po použití ponožek přijde vždy úleva."

Adjustační ponožky pomohou i vám

Foto: Pro-nožky Original
Více

Foto: Pro-nožky Original

Komerční sdělení

Nemusíte trpět deformitami nohou nebo bolestmi, aby stálo za to investovat do Adjustačních ponožek®. Pomáhají totiž preventivně před vznikem výše zmíněných komplikací a udrží tak vaše nohy zdravé a v kondici. Přestože mezi zákazníky převažují spíše ženy, bolesti a další patálie se nevyhýbají ani mužům. I ti již přicházejí Adjustačním ponožkám® takzvaně na chuť. V poslední době se objevují pozitivní zkušenosti s nošením také od dětských zákazníků či od těhotných žen. Ty trpí zejména na otoky a pocit těžkých nohou. Zkrátka můžete udělat velmi snadný a zároveň obrovský krok pro zdraví vašich nohou. Zdraví máme jen jedno.

Další články

Načítám