Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nadměrné pocení v podpaží trápí víc lidí, než se na první pohled zdá. Potýkají se s ním nejen během horkých dnů, ale také v práci, ve fitku nebo při nejrůznějších stresových situacích. Pokud si i vy nosíte náhradní oblečení, utrácíte peníze za antiperspiranty nebo botulotoxin, zbystřete. V ČR je k dispozici ošetření MiraDry, které vás zbaví nadměrného pocení v podpaží již během 1 návštěvy.

Skoncujte s koláči potu, zápachem a holením navždy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Omezování pocení je pro mnoho z nás nikdy nekončící boj. Naštěstí nyní existuje metoda, která nás dokáže zbavit pocení trvale! Jde o ošetření mikrovlnnou energií v přístroji MiraDry, které můžete v Česku podstoupit zatím pouze na klinice Asklepion. Výsledky se dostaví již během 1. ošetření a jsou takové, jaké nemá zatím žádná jiná technologie. Ošetření MiraDry pro trvalé odstranění pocení v podpaží předběhlo ve Spojených státech v popularitě estetických procedur i zdánlivě nepřekonatelný botulotoxin. Nyní si dobývá úspěšně i české klienty, které trápí nadměrné pocení.

Termoregulace i po ošetření MiraDry dál probíhá bez problémů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ošetření MiraDry může provádět pouze lékař. Ten vám nejprve aplikuje lokální anestezii. Následně hlavice přístroje nasaje kůži ve vašem podpaží pomocí vakua. Zároveň se spustí mikrovlnná energie v podkoží a chlazení svrchních vrstev kůže. Celé ošetření trvá 60 minut. Mikrovlnná energie MiraDry zredukuje vaše pocení v podpaží až o 82 %! To je ale pouze 1 % z celkového pocení těla, takže termoregulace dál probíhá bez problémů.

Pro koho je MiraDry vhodná?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ošetření mikrovlnami je skvělým řešením pro všechny, které trápí nadměrné pocení v oblasti podpaží a kterým proti pocení nepomáhá botulotoxin, nebo jsou alergičtí na antiperspiranty. Ideální řešení představuje pro ty, pro které je nekončící terapie botulinumtoxinem moc nákladná, nebo pro ty, jež jsou alergičtí na antiperspiranty. U MiraDry jde sice o větší jednorázovou investici, ale výsledek je trvalý. Klienti, kteří mají s nadměrným pocením opravdu problém, si účinky ošetření nemohou vynachválit.

Další články

Načítám