Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

,,Měla jsem velké problémy se spánkem, léky nezabíraly a nedělaly dobře. Tak jsem si pořídila AVS přístroj, i když jsem mu nejdříve nevěřila. Ale stalo se – hned první noc jsem zase spala! Za dva týdny jsem byla z nejhoršího venku.“ říká Petra Joachymstalová z Prahy.

Chodí k nám čím dál tím víc lidí se stresy, depresemi a nespavostí. AVS přístroj na toto funguje velmi dobře. První psychowalkman, jak se lidově jmenuje, jsem si přivezl z ciziny před 25 lety a v našem středisku je od té doby používáme.“ říká Prim. MUDr. Jan Cimický, Csc.

AVS – audiovizuálně stimulační přístroj eliminuje kromě nespavosti také stres, únavu, deprese či vysoký krevní tlak. Záleží jen na tom, jaký si spustíte program, kterých jsou v psychowalkmanu desítky. AVS přístroje jsou zcela bezpečné a jsou určeny laikům – samouživatelům.

Foto: Positive Energy s.r.o.
AVS přístroj je i na stres

Použití je ,,bio“

Nasadíte si speciální brýle a sluchátka, na přístroji si zvolíte program, například ,,Rychlý odpočinek” a zapnete start. Pulsující světlo z brýlí a hudba ze sluchátek přeladí biorytmy mozku do stavu bez únavy. Během 15 minut relaxačního programu vstáváte osvěženi jako po hodinách dobrého spánku. AVS přístroj navozuje stavy, které jsou pro organismus přirozené, ale vlivem různé zátěže je člověk nemůže sám dosáhnout. Může se jednat o neschopnost usnout, i když jste unaveni. Mnoho lidí nedokáže relaxovat – jsou tak přetíženi, že se sami o sobě neuvolní. AVS přístroj navrací onu přirozenou rovnováhu a původní schopnosti organismu – tak, jak je mají třeba děti.

Milada Slejšková, zdravotní sestra, Chrudim:

,,Vzhledem k nočním službám jsem řešila poruchy spánku Stilnoxem. Šest let jsem brala půl prášku skoro denně a moc mě to trápilo. Pak jsem se dozvěděla o existenci AVS přístrojů. Lhala bych, kdybych napsala, že účinky byly okamžité, ale nakonec se dostavila ta nekonečná blaženost nebýt závislá na té půlce prášku. Opakovaně s delšími prodlevami jsem se vracela k sezením s AVS přístrojem a zjišťovala, jak blahodárně působí. Můj život je šťastnější, spokojenější, nebojím se usínat.“

Foto: Positive Energy s.r.o.
Nespavost změní během týdne

Vlasta Strnadová, Kamenný Most, okres Mělník:

,,Neuvěřitelně rychlé usínání. Uklidnění reje myšlenek. Odpoutání se od reality.“

Petra Střelečková, Rostkov, Mohelnice nad Jizerou, okres Mladá Boleslav:

,,Pomohl mi dohonit spánkový deficit při nočním vstávání k miminku.“

Zbavte se nespavosti a zlepšete psychickou kondici – přirozeně, bez léků! Účinky si dokonce můžete i nezávazně vyzkoušet – v prodejnách odborného garanta Galaxy. Největší nabídku psychowalkmanů najdete na www.psychowalkman.cz

Další články

Načítám