Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce jsou pryč, ale kila, která jste nabrali ještě před nimi, nebo v průběhu svátků, nezmizela? Co teď s tím? Všichni si dávají předsevzetí a dělají velká rozhodnutí, jak rychle zhubnout. Jak se ale zbavit nadváhy natrvalo?

Pryč s tuky a rychle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jste se skutečně rozhodli, že zhubnete, pusťte se do toho bez váhání a čekání na ten „správný“ okamžik. Čím déle budete čekat, tím menší odhodlání vám zůstane. Počítejte ovšem s tím, že bez úpravy jídelníčku a alespoň občasného pohybu to nepůjde. Výrazně vám pomůže hit mezi dietami - proteinová dieta KetoDiet. Vaše špíčky se pustí rychle, přirozeně a bez chemie.

Proč je Ketodiet hitem?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to jednoduché! S KetoDiet se hubne bez hladovění nebo nervozity a funguje i tam, kde předchozí hubnoucí pokusy na celé čáře selhaly. Součástí dietních plánů jsou chutná jídla, která mají snížený obsah sacharidů a zároveň vám doplní kvalitní bílkoviny, široké spektrum vitamínů a minerálů. Ketodieta přirozeně pomůže vašemu tělu nastartovat metabolismus a umožní rychlé spalování uložených tuků. Navíc vás naučí jíst pravidelně a vhodné potraviny si vybírat s klidným srdcem.

Jitka Zelenková: „KetoDiet mě naučila nemít chuť na sladké.“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Po Novém roce jsem zjistila, že stěží dopnu kostýmy nebo džíny (dokonce i ty volnější) a halenky potichu praskaly ve švech. Řekla jsem si dost. Diet mám několik za sebou, s různými výsledky, tak proč bych nevyzkoušela tu, kterou všichni tolik vychvalují. A musím říct, že jsem z KetoDiet doslova nadšená!“

Proteinová jídla i nápoje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet nabízí nejen výživné proteinové nápoje v nejrůznějších sladkých příchutích, ale také velmi chutné proteinové omelety, snídaňové kaše, polévky nebo proteinové tyčinky, které plně nahrazují běžná jídla. Oběd nebo svačinu tak máte vždy po ruce. Můžete se pustit do jednoho ze tří dietních plánů nebo jen některá běžná jídla nahradíte jídlem či nápojem od KetoDiet.

Další články

Načítám