Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Výběr úspěšných vánočních dárků pro děti nemusí být vždycky časově a finančně nákladná záležitost. Předvánočním tlačenicím v obchodech se lze vyhnout - můžete vybrat dárky po kterých děti nejvíc touží, a k tomu ještě ušetřit čas i peníze. Přinášíme vám tipy na letošní nejvyhledávanější dětské vánoční dárky, na které jsme navíc připravili výrazné slevy a cenové akce. Hračky, které si děti nejvíc přejí, máme připravené k okamžitému odeslání na vaši adresu. Vyhněte se stresu a pořiďte dětské vánoční dárky v klidu a pohodě na 4kids.cz

Plyšový interaktivní pejsek, který umí děti bavit i učit (Fisher Price)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S mluvícím pejskem Fisher Price si děti mohou hrát a mazlit se s ním a zároveň se přitom učí. Pejsek nabízí dětem dva interaktivní programy – učení, nebo hudební hry a zábavu, a děti se pejska naučí ovládat a pouštět si písničky a říkanky. Pejsek umí povídat česky nebo zahrát písničku, pejskovy nožičky a ručičky, bříško, ouška a nos jsou citlivé na doteky a při stisknutí pejsek reaguje mluvením, písničkami a dalšími zvuky nebo blikajícím srdíčkem. Je určený pro malé děti od šesti měsíců do tří let a učí je znát části těla, písmenka, čísla a barvy. Umí také česky a anglicky zazpívat deset písniček. Pejsek je vysoký 33 cm a 26 cm široký a k provozu potřebuje tři tužkové AA baterie.

Dřevěný domeček pro panenky s nábytkem a čtyřmi panenkami (Eichhorn)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S velkým dřevěným domečkem pro panenky si dívky opravdu vyhrají a mohou s ním prožívat nekonečné příběhy svých panenek. Ve velkém dřevěném domečku je totiž všechno, co panenky potřebují ke spokojenému životu - domeček je kompletně vybavený a panenky v něm mají zařízenou kuchyň, obývací pokoj i ložnici, a k tomu i zahrádku se zahradním nábytkem. Dřevěný domeček obsahuje 87 dílů včetně čtyř panenek, je vysoký 55 cm, široký včetně zahrádky 75 cm a hluboký 50 cm. Domeček pro panenky je otevřený a přístupný ze všech stran, takže dívky si mohou hrát i s jeho vnitřním vybavením.

Hasicí vůz – robot Velký mluvící Smokey (Matchbox)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jste někdy viděli hasičské auto mluvit? Velký interaktivní hasičský vůz Smokey to dokáže! Smokey totiž není jen tak nějaké obyčejné dětské autíčko, je to robotický hasičák, který svými zvukovými a dotykovými senzory sleduje situaci v okolí a umí někdy docela překvapivě a legračně reagovat. Na cestu si posvítí LED diodami, dokáže vysunout žebřík a stříkat z vodního děla hasicí vodní mlhu. Umí mluvit česky a dovede se postavit na zadní kola, zahrát veselé písničky a k tomu si zatancovat. Ale když ho to omrzí, klidně půjde spát. Je to zkrátka zábavný kamarád a navíc ho dokážou ovládat i malé děti.

Kuchyňka TEFAL French Touch Excellence s tekoucí vodou (Smoby)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kuchyňka TEFAL French Touch Excellence je kompletně vybavená vším, co malé hospodyňky v kuchyni potřebují. Dívky tady mají plynový sporák s troubou a digestoří, toustovač a rychlovarnou konvici, nádobí i makety potravin a další kuchyňské pomůcky a doplňky. Kuchyňka je vybavená i ledničkou a kuchyňskými hodinami, disponuje velkým odkládacím prostorem a dokonce má i skutečně fungující dřez s uzavřeným okruhem tekoucí vody. Kuchyňku vyrábí francouzská firma Smoby, která dala kuchyňce podobu francouzského interiéru.

Závodní autodráha Secret Mission s autíčky podle filmu Cars 2 (Carrera)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S autodráhou Carrera Secret Mission doma zažijete divoké honičky oživlých automobilů z disneyovských filmů Cars. Autodráhu Carrera série Go!!! dokážou ovládat i děti, ale přesto autodráha Secret Mission už na první pohled vyrazí dech – obsahuje prudké zatáčky, přejezdy a nadjezdy i loopingy. Dráha je dlouhá víc než šest metrů a obsahuje dvě auta detailně zpracovaná podle filmu Cars – na okruhu se budou dramaticky prohánět známí filmoví soupeři Finn Mc Missile a servisní tahač Mater. Balení dráhy obsahuje všechny díly potřebné k okamžitému vyjetí vozů na trať, včetně trafa a počítadla kol.

Další články

Načítám