Hlavní obsah
Článek

Chystáte se vyrazit na svahy? Ať už si vyberete tuzemská lyžařská střediska, nebo raději zavítáte do zahraničí, v kufru by vám neměli chybět parťáci, kteří ukrátí dlouhé zimní večery a vytrhnou trn z paty, když se sněhu nedostává. Hry od Albi jsou tou správnou volbou! Svižné, rychlé, skladné. Mrkněte na tři tutovky, co právě frčí.

Tak trochu jiná karetka, která dostane i znuděného teenagera. What Do You Meme – Rodinná edice je o kombinování obrázků s hláškami. Boduje ten, komu se podaří vytvořit nejvýstižnější meme. Že nevíte, co to je? Zeptejte se dětí, určitě vám to s obrácenýma očima v sloup vysvětlí. Zjednodušeně se jedná o vtipné obrázky šířené lidmi v různých obměnách po internetu.

Foto: Albi
What Do You Meme – Rodinná edice

O co jde v kvízové hře s provokativním názvem Táhni! především? Dostrkat vlajku do vítězného konce na své straně arény. V týmovém souboji budete odpovídat na zábavné otázky jednoduše ano/ne, takže můžete bez uzardění tipovat. V případě, že pouze jeden tým odpoví správně, táhne vlajku k sobě. S každou další kartou se zvyšuje sázka.

Foto: Albi
Táhni!

Bláznivá karetka Taco, kočka, koza, sýr, pizza položí všechny na lopatky. Smíchem se u ní totiž budou válet děti i dospělí. Jedná se o postřehovou hru, ve které neustále opakujete pět slov, ale přitom musíte být bez přestání v pozoru. Když se totiž slovo shoduje s právě otočenou kartou, musíte ji zaplácnout dříve než soupeři.

Foto: Albi
Taco, kočka, koza, sýr, pizza

Vyzkoušejte servis jako z pohádky

Nesplnila zakoupená hra vaše očekávání? Jednoduše ji na Albi prodejně do 30 dnů vraťte, případně vyměňte za jinou. Může být i rozbalená a hraná. Stačí k tomu jen účtenka. Tomu se říká nákup bez rizika, tak se pořádně zásobte a užijte si s rodinou a partou lyžovačku i večery plné zábavy!

Další články

Načítám