Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Není sleva jako sleva. Často jde jen o magické lákadlo, které z vás vytáhne poslední korunu. Abyste zbytečně nenaletěli na plané sliby, vybrali jsme pro vás 5 tipů na akční zlevněné produkty z internetové prodejny MT-nábytek.cz. Jejich nákupem opravdu ušetříte pěknou sumičku peněz, navíc vám je dovezou vlastní autodopravou, vynesou a na místě i smontují. Buďte chytří, nakupujte moderně a pohodlně.

Kompletní vybavení ložnice jedním tahem a za bezva cenu. Pro rána s úsměvem na rtu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující už na první pohled je světlý ložnicový nábytek Pikolo. A na ten druhý? Podmaní si vás špičkovou kvalitou materiálů i řemeslným zpracováním, velkorysými úložnými prostory nebo mimořádně odolným povrchem. Dostatek místa pro pohodlný spánek i partnerské hrátky poskytuje bytelná postel s ložnou plochou 200×180 centimetrů, doplněná 2dveřovou šatní skříní, komodou a nočními stolky. Nábytek je vyrobený z prvotřídního lamina (LTD) s dlouhodobou životností. Za tuhle cenu vřele doporučujeme.

Také malý obývák může mít osobitý styl. Dodá mu ho nábytek v jednotném designu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žijete v menším bytě? Pak vám udělá radost pohledná sestava Masimo 2, jejímž základem je výběrové lamino v přírodním dekoru. Tento materiál má velkou výhodu ve své odolnosti a dlouhé životnosti, navíc se snadno čistí a udržuje. Na prostornou skříňku bez potíží postavíte i hodně širokou TV, v knihovně vystavíte oblíbená díla a suvenýry schováte před prachem do prosklené vitríny. V té je navíc zabudované atraktivní LED osvětlení, takže po večerech má obývák magickou atmosféru. Pro nás jasná volba.

Luxusní sedačka skoro o 10 tisíc levnější? Nešálí vás zrak, je to lednová cenová bomba

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud toužíte po nové sedací soupravě, tak rychle “chyťte příležitost za pačesy”. Lepší poměr ceny, kvality a užitečnosti než u sestavy Gribin z e-shopu MT-nábytek.cz totiž těžko najdete. Soupravu tvoří prostorná rohová sedačka, rozložitelná na postel s ložnou plochou 202×142 cm, pohodlné křeslo a taburet. Na výběr máte levý nebo pravý roh i odolný potah čalounění látkou či ekokůží v mnoha barevných a vzorových variantách. Chcete-li opravdu výhodně nakoupit, máte teď tu nejlepší příležitost.

Dopřejte sobě i svým blízkým komfort nejen při společném obědě. Nestojí to moc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už nikdy se u oběda nebudete mačkat díky jídelnímu setu Tulius pro 6 osob. Bytelnou konstrukci nábytku z poctivého masivu buku doplňuje praktická stolní deska z lamina, jehož výhody oceníte při každém uklízení po jídle. Deska se dá navíc rozložit až na 200×80 centimetrů, takže vás nezaskočí ani početnější návštěva. Na výběr máte z několika barev moření dřeva a volitelné je i čalounění židlí látkou nebo ekokůží v pestré paletě barev a vzorů. Pokud si chcete své stolování opravdu užít, neváhejte.

Nejsnadnější úklid v koupelně. Skříňky, které visí ve vzduchu, si rychle zamilujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápení při vytírání mokra v koupelně vás zbaví koupelnový nábytek Horace 4. Jednoduše zavěsíte skříňky na zeď a je po starostech. Celou plochu pak setřete pěkně najednou, což se velice hodí zejména pokud máte malé děti. Díky tomu, že se nábytek podlahy vůbec nedotýká, tolik netrpí a mnohem déle vydrží. Skříňky nabízené ve 2 barevných kombinacích jsou vyrobené z prvotřídního lamina odolného vlhkosti i poškrábání a sestavu pořídíte i s umyvadlem nebo bez něj. Verdikt: Dobrý nákup za dobré peníze.

Další články

Načítám