Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je časem zábavy, dobré nálady a chvil strávenými s přáteli. Vylepšete vaši zahradní či domácí párty uvolněnou hrou, při které budou cukat koutky i těm největším mrzoutům.

Každá párty dostane jiný náboj s veselými aktivitami, při kterých se všichni baví. Poznejte se lépe, objevte nečekané a smějte se společně. Děti s dětmi, dospělí s dospělými, ale i všichni dohromady. Skvělou zábavu najdete na mrakyhracek.cz. S naším výběrem her už s volbou zábavy tápat nebudete.

Vytvořte uvolněnou atmosféru

Nepodceňujte přípravu. Vyhrajte si s výzdobou a s detaily, které udělají párty ještě kouzelnější. Ať už chystáte oslavu pro děti nebo pro dospělé, balónky oživí každý prostor. Dětskou párty vyšperkujte třeba trendy a praktickým piknikovým stolem s barevnými stoličkami, vhodným pro občerstvení i pro hry. Nezapomeňte na chutné pohoštění, které potěší nejeden mlsný jazýček. Maličkosti pomohou dětem i dospělým uvolnit se a bavit se při společné hře ještě intenzivněji.

Foto: Mindok
Promyšlená zábava pro chvíle s přáteli

Od stolu se hraje snadno

Po pečlivé přípravě prostor je na místě zaměřit se na zábavu. Pokud si při hře rádi procvičíte mozkové buňky, pak budete nadšení z deskové společenské hry Krycí jména. Hra, při které zapojíte nejen vědomosti, ale hlavně fantazii a kreativní část vaší duše. Co mají společného obrázky nebo slova na kartičkách patřících vašemu týmu? Uhodněte, získejte všechna potřebná pole a porazte tým soupeře. Hru si užijete venku na čerstvém vzduchu, ale i doma.

Chvíle napětí přinese společenská hra Jenga. Do poslední chvíle totiž nevíte, kdo ve skutečnosti prohraje. Je vhodná i pro děti, a tak ji využijete, i když vám na párty přistane věkově smíšená společnost. Ovšem, není to nic pro netrpělivé povahy. Je třeba hrát s rozvahou, ať už je vám deset nebo šedesát.

Foto: Piatnik
Hra pro celou rodinu, která vám dá zabrat

Hry, při kterých sedět nebudete

Pro ty, kdo neposedí ani ve chvílích volna, je jako dělaná společenská hra Activity. Ať už plánujete akci pro dospělé nebo pro děti, Activity bude mít úspěch u všech. Najdete ji v několika variantách, každé uzpůsobené věku hráčů. Úkolem je uhádnout slovo podle kresby, pantomimy nebo mluveného popisu. Zní to jednoduše? Nenechte se zmást. Kromě toho, že dostanete opravdu zabrat, budete se také skvěle bavit. Slzy smíchu? Ani to není vyloučeno.

Máte-li rádi ještě aktivnější formu zábavy, zvolte například hru Twister. Donutí vás zvednout se židle okamžitě. Jestli ovšem čekáte něco jednoduchého, pletete se. S Twisterem se řádně zapotíte. Hra je vhodná i pro děti od 6 let a zasmějete se tak celá rodina.

Tak co? Poradili jsme vám? Na hry a hračky jsme machři. Nechte se inspirovat na našem blogu mrakyhracek.cz a dozvíte se ještě víc.

Další články

Načítám