Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce se neúprosně blíží a k nim patří i tradiční vánoční cukroví. Kromě neochvějných klasik jako je například linecké, je letošním trendem RAW nepečené cukroví, jehož přípravu zvládnete velice rychle. Pokud ještě nevíte, čím ohromíte rodinu a přátele, dáme vám pár tipů na RAW cukroví, které budete mít se spotřebiči od české značky Concept hotové raz dva.

Smoothie mixér Concept SM3050

Nepečené RAW kuličky. Na přípravu RAW kuliček, které jsou zdravé, chutné a rychlé, doporučujeme mixér SM3050 od české značky Concept. Do mixéru vložíte 200g datlí, 120g loupaných mandlí a dvě lžíce kakaa. Vše rozmixujete a uděláte z nich malé kuličky, které dle chuti obalíte v kokosu. Mixér ale využijete i mimo Vánoce. Má několik přednastavených programů pro RAW stravu, dotykové ovládání pro jednoduchou regulaci otáček a 6 nožů z japonské karbonové oceli. Umelete s ním mouku z ovesných vloček, ořechy nebo semínka. Vlastně v něm můžete udělat úplně vše a nezašpiníte žádné další nádobí. Díky 33 000 otáčkám/min vše umixuje v rekordním čase. Využijete ho nejen na cukroví, ale i na zeleninové polévky nebo v létě na domácí zmrzlinu. Pokud si mixér koupíte na vlastním e-shopu značky Concept, dostanete nyní poukaz na nákup potravin zdarma v hodnotě 500 Kč.

Sušička potravin s infrazářením Concept SO4000 perfektně suší maso

RAW sušené placky. Specialita u RAW stravy jsou placičky, které usušíte v sušičce na ovoce a zeleninu od Conceptu. Do mixéru vložíte ovoce, zeleninu, oříšky, semínka a zalijete sklenicí vody. Veškeré suroviny umixujete v mixéru SM3050 a vzniklou hmotu rozetřete na pečící papír a usušíte v sušičce SO4000 s infra červeným zářením. Díky INFRA záření jsou potraviny sušeny stejně přirozeně jako na slunci, akorát bez škodlivého UV záření. Navíc suší rychleji a zachovává více vitamínů a enzymů. Sušička SO4000 má několik programů na sušení, mezi které patří: ovoce, zelenina, jogurt nebo maso. S touto sušičkou můžete vyzkoušet i chlapskou verzi „cukroví“, v podobě sušeného masa. Maso nakrájíte na tenké čtverečky, naložíte přes noc do sójovky, worcesteru, sušeného česneku a druhý den ho za pár hodin usušíte na programu maso. INFRA záření zničí veškeré bakterie a zároveň zachová výbornou chuť. Tohle „cukroví“ zaručí úspěch u všech mužů i žen napříč generacemi.

Nerezová rychlovarná konvice Concept RK3181 s termoregulací

Vůně Vánoc. Pokud potřebujete navodit tu správnou vánoční atmosféru, určitě sáhněte po oblíbeném čaji. Pryč jsou doby, kdy byl sypaný čaj vzácnost, v současné době mu stále více Čechů přichází na chuť. Každý čaj ale vyžaduje jinou teplotu vody a té nejsnadněji dosáhnete konvicí s termoregulací. Krásná nerezová konvice RK3180 od české značky Concept se může pochlubit dokonalým provedením a možností nastavení teploty od 50°C až do 100°C. Určitě nepohrdnete ani funkcí Keep Warm, která udrží vaši nastavenou teplotu vody. Konvice je hned ve třech barvách a nyní s výraznou slevou 40% jen na e-shopu české značky Concept, při zadání kódu „40procent“.

Další články

Načítám