Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Někteří se svěřují do rukou plastických chirurgů, jiní nedají dopustit na beauty kosmetiku a Instafiltry. Jak to má Miss Earth 2015 a influencerka Karolína Mališová nebo filmová a divadelní herečka Lenka Dolanská Vlasáková?

Když se podíváte na fotografie Karolíny Mališové, je těžké uvěřit, že v tom nemají prsty odborníci nebo alespoň vydatná dávka make-upu. Všechno je ale jinak. Karolína je zastánce přirozeného líčení, a proto nedá dopustit na současný trend v líčení – glowy pleť, který jí zajistí zářivý a zdravý vzhled.

Glow efekt je trendy styl líčení, při němž se nezdůrazňují kontury a nepoužívá se silná vrstva řasenky. Pro perfektní výsledek je klíčové použití podkladové báze pod make-up neboli primeru. „Glow effect vypadá na pokožce velmi zdravě, používám k jeho vytvoření Skin Food, který nanáším ve finální fázi líčení jen jemným vpracováním na povrch pokožky na lícní kosti a na kořen nosu,“ popisuje profesionální make-up artistka Hristina Georgievska.

Foto: Weleda
Perfektní přirozený make-up vytvoříme nejlépe na zdravou a opečovávanou pokožku.

Kosmetický parťák modelek i hereček za pár korun

Na Skin Food krém nedá dopustit ani Karolína. „U mě je základem rozjasněná sjednocená pleť, tvářenka, trošku kontury a k tomu decentně nalíčené oči, kontura na rty a lesk. V mé make-up taštičce jsou vlastně jen produkty na glow pleť, a tak tam Skin Food nemůže chybět. Udělá parádu jako žádný jiný produkt v takové cenové relaci,“ prozrazuje Karolína.

„Ten krém miluji. Když chci dosáhnout Instashine vzhledu, nanáším jej na vyvýšené části obličeje – lícní kosti, špičku nosu a pod obočí, prostě na ty části, které chci zdůraznit,“ prozradila Karolína svůj trik na dokonale prozářenou pleť.

Další VIP uživatelkou Skin Food krému je herečka Lenka Dolanská Vlasáková. „Skin Food je pro mě úplný základ. Jako bázi pod make-up ho používám každý den a taky večer, když se líčím na představení. Čím dál častěji se na natáčení setkávám s tím, že spousta maskérek používá Skin Food předtím, než mě nalíčí,“ popisuje Lenka Dolanská Vlasáková svou zkušenost.

Nadšeni jsou ze Skin Food krému také také make-up artisté a vizážisté z Make-Up Institute Prague, nejprestižnější školy líčení v ČR. Za must have každého make-up kitu jej považuje 86 % dotázaných profesionálek a 92 % jich Skin Food doporučuje svým kolegům, ale i rodině a přátelům.

Foto: Weleda
Skin Food je nejdoporučovanější podkladová báze Make-Up Institutem Prague.

Přírodou ke krásné a snadno udržované pleti

Univerzální přírodní hydratační krém nabízí bohatý silný základ z olejů a včelího vosku doplněný extrakty z violky trojbarevné, měsíčku lékařského a heřmánku, které hýčkají vaši pleť a dodají jí zářivou živost. Už od roku 1926 je generacemi prověřeným tajemstvím pro krásu vaší pokožky.

Další články

Načítám