Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také patříte mezi milovníky dobré kávy a chtěli byste ji umět připravit jako pravý profesionál? Vězte, že udělat si doma perfektní espresso (zarytí fanoušci českého „turka“ prominou) není zdaleka časově ani finančně tak náročné, jak se může zdát!

Káva dělá den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý z nás jistě zná ten okamžik, kdy se cítíme vyčerpaní a bez energie a to, co potřebujeme, je chvilka zastavení nad šálkem dobré kávy. Stačí malý doušek a rázem se zostří vaše smysly a energie nalije zpátky do žil. Pro tyto okamžiky je dobré spolehnout se na kvalitní přístroj, se kterým „pořádný kafe“ připravíte během chvilky.

Kávovar s nejvyšším designovým oceněním

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na trhu s kapslovými kávovary se právě objevil jeden, se kterým bude příprava kávy hračkou. Jmenuje se Capsletto TI:ME a nejde o jen tak nějaký kávovar! Pyšní se nejvyšším designovým oceněním Red Dot Design Award 2016. Díky svému nadčasovému designu stylově zapadne do každé kuchyně, kanceláře či konferenční místnosti. Výkonné 19barové italské čerpadlo, předehřátí do 25 vteřin a unikátní systém TIMER, díky kterému nastavíte poměr vody a kávy přesně tak, jak máte rádi, to jsou jeho hlavní přednosti. Kávovar Capsletto TI:ME funguje dokonale ve spojení s kapslemi Capsletto i Nespresso, stačí si jen vybrat!

Další články

Načítám