Hlavní obsah
Komerční článek
Aktualizováno
Článek

Na neděli 4. února 2024 zřejmě dvojice z Karlovarského kraje jen tak nezapomene. A možná se 4. únor dokonce stane jednou pro vždy jejich šťastným dnem. A proč? Protože právě v tento den se z nich totiž díky Sazce stali milionáři. V Jackpotu Sportky vyhráli 76 984 483 Kč.

Byli v obchodním centru, když procházeli okolo místa s terminálem Sazky. V tom okamžiku se na sebe pár z Karlovarského kraje podíval a řekli si: „Nevsadíme si Sportku? Co kdyby to vyšlo…“ No, a ono to opravdu vyšlo. Plný tiket vlastních čísel včetně Šance jim přinesl výhru ve výši téměř 77 milionů. Jejich spontánní rozhodnutí tak bylo opravdu osudové. „Často nevsázíme, v průměru tak jednou za dva měsíce. Nemáme žádnou konkrétní příležitost, šťastné datum nebo něco podobného,“ říkají.

Kombinaci výherních čísel vybírala žena. Jak postupovala, si ale prý raději nechá pro sebe. Vsázet prý totiž čas od času budou s partnerem dál. A doporučují to i ostatním. „Kdo nevsadí, ten nevyhraje. I když je to hlavně o štěstí, tak pokud to prostě neuděláte, je šance na výhru logicky nulová,“ vzkazují.

Kdo nehraje, nevyhraje

Přesně to si možná řekla paní, od které do Sazky přišel dopis pár dní po nedělním losování, kdy v 1. tahu padl Jackpot téměř 77 milionů. „Při tažení z osudí se vytáhla kombinace čísel data mého narození, mého svátku a svátku manžela. My jsme si bohužel nevsadili, ale úspěšnému výherci to moc přeji. Ať si výhru užije ve zdraví a pohodě,“ vzkázala.

Občas je opravdu potřeba štěstí poškádlit. Vsadit Sportku lze online nebo na jednom z prodejních míst s terminálem Sazky. Navíc ten, kdo vsadí plný tiket včetně Šance bude automaticky zařazen do Milionové vánice – doplňkové hry Sportky o 5× milion korun. Ale pozor, čas se krátí. Zaručené miliony budou ve vánici sněžit jen do 28. února 2024.

V roce 2024 zatím Sazka přinesla milionovou radost 87 šťastným sázejícím, mezi které rozdělila celkovou částku 254 996 115 Kč. Nejvíce milionářů vzešlo ze Sportky – celkem 82, a to především díky právě probíhající Milionové vánici.

Jak s výhrou nejlépe naložit?

Když se partneři o své výhře dozvěděli, ani jeden nevěřil, že je to možné. Po chvíli přišla obrovská radost, a nakonec i nervozita a strach z toho, že ztratí tiket, který byl jediným potvrzením výhry. O té nechtějí říkat téměř nikomu. O radost se podělí jen s nejbližší rodinou a věří, že společně s penězi naloží, jak nejlépe to půjde. „Chceme se držet při zemi a zůstat stejní. Naším hlavním cílem je zajistit rodinu. Další plán zatím nemáme,“ říkají.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Další články

Načítám