Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přemýšlíte nad dárkem, který nadchne děti i dospělé s hravou duší? Pojďte se s námi podívat, co při výběru RC modelu sledovat, aby měl dárek úspěch.

Vybírat zábavný dárek pro děti může být náročné. Vybírat zábavný dárek pro muže bývá ještě těžší. Podívejte se s námi na jedny z nejdůležitějších parametrů, podle kterých vyberete osvědčenou zábavu, se kterou budete bodovat. RC modely jsou totiž sázkou na jistotu.

1. Velikost modelu

Při výběru RC modelu zvažte, kde jej budete chtít používat. Plánujete si hrát doma nebo chcete vyrazit i ven? Čím větší model, tím spíš se bude hodit na hry ve venkovním a náročném terénu.

Velikost, se kterou byste měli zvládnout domácí i venkovní jízdy na zahradě, je 1:32. Je to používaný rozměr modelů SIKU CONTROL.

Jste duší závodník, a spíš než nakládání materiálu vás baví závodění? Řada SIKU RACING, která má měřítko 1:43, se vám bude hodit pro akční jízdy na závodní dráze.

Foto: Olymptoy
SIKU CONTROL nabízí širokou nabídku modelů

2. Materiál

Aby vám hračka sloužila co nejdéle, volte kvalitní materiály. Kovový model vydrží víc než plastový. Kovová konstrukce je navíc stabilní a je tak vhodná i pro menší děti. Pokud vybíráte model s plastovými prvky, vybírejte plasty lité pod tlakem, které patří mezi pevnější.

SIKU CONTROL i SIKU RACING myslí na bezpečnost dětí a na to, aby vám hračka dělala radost co nejdelší dobu. Modely SIKU navíc neobsahují PVC.

3. Ovládání

Pro klasiky je skvělou volbou rádiové řízení 2,4 GHz s joystick ovladačem, kterým snadno stroj přesunete tam, kam chcete.

Nechce se vám k ovládání používat přístroj, se kterým se budete muset nejprve sžít? Vyberte si model, který lze ovládat pomocí telefonu a propracované aplikace přes Bluetooth. SIKU RACING si užijete díky joysticku, SIKU CONTROL pak nabízí oba typy ovládání.

Foto: Olymptoy
SIKU RACING s digitální regulací rychlosti

Díky funkcím řízení a servomotorům, zakomponovaných do modelů SIKU CONTROL, je připojení a ovládání dalších součástí i přívěsů snadné a nabídne vám další rozměry hry.

Nevidíte na cestu? Přisviťte si světly umístěnými na různých částech stroje. Pomocí manuálně nebo automaticky pohyblivých prvků strojů bude vaše zábava živá a kreativní.

V řadě SIKU RACING najdete rádiem řízené modely s neobyčejnými vychytávkami. 4 rychlosti s digitální regulací pro plynulou jízdu, plné odpružení a diferenciál, LED podsvícení podvozku a vyměnitelné pneumatiky dělají z této hry autentický zážitek, ke kterému se děti i dospělí rádi vracejí.

Foto: Olymptoy
Modely SIKU CONTROL ovládané rádiovým řízením nebo přes Bluetooth

Širokou nabídku RC modelů aut, včetně SIKU CONTROL a RACING, najdete v online hračkářství mrakyhracek.cz.

Pokud máte doma holčičku a jste si jistí, že ji více než technika baví panenky, nechte se inspirovat v článku, který vám představí figurky Sylvanian Families a jejich svět.

Další články

Načítám