Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Tipli byste si, které telefony teď ve světě nejvíc frčí? Zapomeňte na Apple nebo Samsung, jsou to ty od značky realme. Její cílovkou je hlavně mládež a milovníci nejnovějších technologií. K tomu, aby realme potvrdilo pozici nejrychleji rostoucího výrobce smartphonů, pomůže i novinka realme 8 Pro s úchvatným fotoaparátem a funkcemi, o kterých se vám dosud ani nesnilo.

Právě dnes, 8. dubna, na český trh přichází smartphone realme 8 Pro s jasným cílem – způsobit fotografickou revoluci. Pyšní se totiž foťákem s rozlišením, jaké tu ještě nebylo: 108 megapixelů! Díky tomu budou vaše snímky ostřejší a kvalitnější než kdy dřív, a to i při špatném světle. Samozřejmostí je hromada fotografických filtrů, které vám udělají parádu hlavně na sociálních sítích.

Realme 8 Pro přináší 108MP fotoaparát a skvělý displej

Model realme 8 je ale přelomový ze dvou dalších důvodů. Jako první telefon na světě umožňuje pořizovat časosběrné snímky noční oblohy a také časosběrné snímky režimem Tilt-shift. Že nevíte, o co jde? Představte si fotku nočního velkoměsta, kde je zaostřena jen malá část, takže scéna vypadá jako miniatura. Doteď to uměly jen drahé profi foťáky s ještě dražšími objektivy.

K této výbavě, díky které se realme 8 stane skvělou volbou pro amatérské fotografy, musíme přidat ještě velkou výdrž baterie, kterou při toulkách za dokonalým snímkem určitě oceníte. A když vám článek o velikosti 4500 mAh bude přece jen docházet, s rychlým 50W nabíjením doplníte energii z nuly na sto procent za tři čtvrtě hodiny. Pokud byste se náhodou ocitli v přírodě bez nabíječky, určitě uvítáte, že realme 8 vydrží díky speciálnímu spořivému módu s pěti procenty baterky celých 32 hodin!

Foto: Jan Žáček
Starry mode zachytí hvězdnou oblohu v profesionální kvalitě

Telefony od realme jsou na našem trhu teprve rok a už dotírají na ty nejzavedenější značky. Bodují hlavně u mladé generace, kromě nadupaných smartphonů nabízí realme i příslušenství včetně sluchátek a hodinek. Ale třeba také chytré žárovky ovládané hlasem.

Další články

Načítám