Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Cestovní kanceláře hlásí nárůst first minute objednávek a ty nejoblíbenější hotely mají vyprodané termíny na letní sezónu. Kdo bude chtít na dovolenou, zůstane mu na výběr pouze omezená nabídka zájezdů nebo vůbec žádné. Výhodu mají ti, kteří vyhledávají dovolenou na portálech s širší nabídkou zájezdů, jako např. www.dovolena.cz, kde lze stále najít dostatek volných termínů.

Mallorca

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel Luna tropical park - Tento hotel se nachází v borovém lese. V populárním a živém letovisku El Arenal. Plážová promenáda a přístav se nacházejí jen 300 metrů od hotelu. Jsou zde k nalezení četné bary, restaurace a noční život. Veřejná doprava je poskytována z místa zastávky, která se nachází v blízkosti hotelu a je snadno dostupná pěšky.

Egypt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel TIA HEIGHTS MAKADI BAY Vybavení Hotelu - Vstupní hala s recepcí, trezory na recepci, 24 hodinová pokojová služba, internetová kavárna, čínská restaurace, italská restaurace, restaurace a la carte Prince Kareem, několik barů včetně plážového, obchody, konferenční místnost, lékařská služba na zavolání, prádelna, vnitřní vyhřívaný bazén, velký bazén s dětskou částí. Slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži zdarma. Osušky s možností denní výměny zdarma.

Turecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel Titan nabízí klientům 24hod recepci, lobby s možností připojení WIFI zdarma, hlavní restauraci, 2 restaurace a´la carte, bar v hotelu, bar na pláži, venkovní bazén, vnitřní bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka ZDARMA, společenskou místnost s TV, plně vybavené konferenční prostory, zahradu, kadeřníka (za poplatek), prádelnu (za poplatek), lékařskou službu (za poplatek), možnost nákupu v hotelu.

Dovolena.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na www.dovolena.cz najdete perfektně seřazené nabídky hotelů. Díky jedinečnému systému řazení českých a německých cestovních kanceláří se jedná o největší portál s nabídkami zájezdů na trhu.

Další články

Načítám