Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý věk si žádá svoje. Ať už máte doma malého prcka, který se teprve učí, jak používat prstíky, nebo zkušeného skladače puzzle, hračky Dodo si zamilují všechny vaše děti. Nechte se inspirovat naším výběrem.

Puzzle jsou ideální pro trénink jemné motoriky i myšlení. Vybírejte dle počtu dílků a jejich tloušťky. Pro vaše maličké volte jednoduché puzzle s velkými a pevnými dílky, pro starší děti pak můžete vzít domů puzzle o více dílcích, které mají složitější motivy. Pro kreativní a zábavné chvíle se vám budou také skvěle hodit společenské hry.

Puzzle Dodo pro děti od 18 měsíců

Jednoduché puzzle s velkými a pevnými dílky budou bavit i velmi malé děti. Puzzle Duo, vhodné pro děti starší 18 měsíců, mají tloušťku asi 3 mm a obsahují 12 skládaček po 2 dílcích puzzle. Díky líbivé grafice se děti učí poznávat věci hravou formou a rádi se ke hře vrací. Dodo Puzzle 2-3-4 nabízejí o něco složitější stavby. V balení najdete 2x 2, 3 a 4 dílky. Hravé motivy zvířátek, brouků, zeleniny nebo dopravy, které budou děti kromě zábavy i vzdělávat, si oblíbíte taky.

Foto: TM Toys
Rámové puzzle pro mladší děti

Puzzle Dodo pro děti starší 3 let

O něco starší děti zvládnou i složitější motivy. Dodo puzzle s rámem jim navíc skládání usnadní díky předtištěnému motivu skládačky. Puzzle mají 21 dílků a nepravidelný tvar bez zámků. Krásné náměty inspirované přírodou budou děti bavit.

Puzzle pro děti od 5 let

Předškoláci se u puzzle rádi zapotí. Vyberte jim skládačku o více dílcích a sledujte, jak jim jde práce od ruky. Volte puzzle rámové s 53 dílky, nepravidelnými tvary a předtištěnými tvary puzzle přímo na desce nebo ještě těžší klasické puzzle s 100 dílky.

Foto: TM Toys
Hry Dodo plné zábavy pro celou rodinu

Hry Dodo pro děti i dospělé

Pokud máte rádi tradiční pexeso, pak si Dodo Memo Mini zamilujete. Krásné a barevné motivy pomohou dětem i vám cvičit pozornost a paměť. Postřeh prověříte s postřehovou hrou od Dodo, která je vhodná pro děti od 3 let. Kdo první najde barvy z hozených kostek na obrázcích na stole, vyhrává. Rychlá a zábavná hra pro celou rodinu. Klasikou mezi hrami je také časem prověřené domino. Domina Dodo v trendy motivech se stanou jednou z prvních her, po které šáhnete, když budete chtít děti zabavit a zároveň jim poskytnout prostor pro rozvoj.

Vyberte pro své děti kvalitní zábavu od značky Dodo. Širokou nabídku najdete na mrakyhracek.cz.

Další články

Načítám