Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mateřská podprsenka by měla být pohodlná a praktická. To ale neznamená, že nemůže být krásná! Přesvědčte se a objevte krásné prádlo, které vás bude provázet při nejkrásnějších okamžicích života.

I jako maminka můžete nosit krásné prádlo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kojící podprsenka musí především plnit svou funkci – usnadnit maminkám kojení. Zapínání na košíčcích by mělo jít snadno rozepnout i jednou rukou. Současně by podprsenka měla být podšita příjemným materiálem a poskytnout ňadrům dostatečnou oporu. Mateřské podprsenky od Astratex.cz ale splňují ještě něco navíc! Podívejte se na kousky, které jsme pro vás vybrali, a přesvědčte se, že i kojicí podprsenka může být krásná!

Luxusní kousek pro stylové maminky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani v období kojení se nemusíte vzdát krásného prádla. Luxusní podprsenka Caffe Latte vás okouzlí svým krásným vzhledem i praktičností. Košíčky jsou podšity jemným bavlněným úpletem pro vaše maximální pohodlí. Košíčky se odepínají každý zvlášť a jsou zdobeny francouzskou krajkou. Dopřejte si komfort a luxus v jednom!

Trendy barvy a motivy v pohodlném balení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hravý motiv v trendy barvě – to je podprsenka Britny. Bavlněné provedení s krajkovým zdobením potěší nejen oko, ale především vaši pokožku. Košíčky jsou vybaveny praktickým zapínáním, které zvládnete rozepnout i jednou rukou! Udělejte si radost a pořiďte si podprsenku, která je stejně krásná jako praktická.

Nevinnost sama: Smetanová krajka pro milovnice klasiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevyztužená krajková podprsenka se hodí ke každé příležitosti, proto by ani ve vašem prádelníku neměla chybět. Díky vyššímu středu a padnoucímu střihu si můžete být jistá, že bude podprsenka celý den na svém místě. Pohodlí zajišťuje bavlněné podšití a poddajný obvod. Dopřejte si krajkový luxus!

Tlumené barvy, krajka a pohodlí: Sázka na jistotu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevyztužená krajková podprsenka s jemným květinovým vzorem si vás získá na první pohled. Bavlnou podšité košíčky snadno rozepnete jen jednou rukou. Luxusní vzhled, maximální pohodlí a střih, který vytvaruje vaše vnady dokulata – co víc si přát? Nespokojte se s obyčejností a vsaďte na pohodlí v luxusním balení.

Další články

Načítám