Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Známá stand-up komička Adéla Elbel je v 6. měsíci těhotenství, na mateřskou se však nechystá. Stále točí svou talk show S Adélou a chystá nový stand-up speciál.

Adélo, jsi v 6. měsíci těhotenství, ale pořád pracuješ. Stále jezdíš po republice se stand-up vystoupeními, nebo už se převážně věnuješ jen své talk show S Adélou?

Protože mě těhotenství nijak pracovně neomezuje, nepřestala jsem veřejně vystupovat. Naštěstí už v dnešní době není těhotenství považováno za „nemoc“, takže dál jezdím po celé republice jak s Nastojáky, tak s vlastním stand-up speciálem. Také moderuji nejrůznější akce a večírky. Lehce jsem zvolnila tempo, ale pro mě je práce solí života. Jen s miminkem se prostě sůl omezuje.

Foto: Cannor
Unikátní kolagen drink je obohacený o nízkomolekulární kolagen, který je lépe vstřebatelný než běžné kolagenní peptidy.

Jsi známá tím, že miluješ dlouhé túry. Jak se udržuješ v kondici nyní?

Každé ráno začínám kolagenem Cannor s kyselinou hyaluronovou, díky kterému mám lepší a pevnější pleť. No a samozřejmě jím spoustu vitamínů a zdravé stravy, které tohle období vyžaduje.

Kloub si ani nevrzne

Čeká tě po porodu nějaká pauza?

Ani ne. Netoužím po ní. Věřím, že v dobře rozdělené péči mezi rodiči se dá dále pracovat a nerezignovat na své povolání. Mám ale štěstí, že se má miminko narodit začátkem května, takže ano, v šestinedělí pracovat neplánuju…no dobře, jen maličko. Od podzimu už budu v plné síle pracovat dál. Chystám dokonce nový stand-up speciál. Bude se jmenovat Trojjediná a věřím, že se bude mým fanouškům líbit.

Foto: Cannor
Omlazující sérum používá Adéla každý den ráno a večer pro pevnou a zdravou pleť.

Jak se staráš o pleť? Změnila se nějak během těhotenství?

Pleť se mi v těhotenství hodně zlepšila. Samozřejmě musím velký dík směřovat k těhotenským hormonům, ale je to i zvýšenou péčí. Každý večer a ráno používám Omlazující sérum Cannor s kyselinou hyaluronovou, které není v mém věku nikdy dost. Pak mám své nejoblíbenější Cannor duo “Šmoula a Švestka”- to je čistící peeling modrý jílšvestková jahodová maska, po kterých se cítím naprosto skvěle. Mám ráda výživnou péči, která pleť „nakrmí“, ale nezatíží.

Foto: Cannor
Jemný pleťový peeling se vzácným modrým jílem a perlami z ricinového oleje

Na co své fanoušky aktuálně pozveš? Kde tě mohou vidět?

Rozhodně si nenechte ujít naši únorovou Talkshow S Adélou. Je velmi hravá a mám na své hosty připraveny velmi zábavné úkoly. Uvidíte je tak v netradičních rolích. Takže nejde o klasický formát talkshow, ale o propojení dvou hostů, kteří by se jinak možná nikdy nepotkali v živé interakci a nečekaných situacích. Přijde herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová a politik Miroslav Kalousek. Takže: Save the date: 22.2. v 19:00 v Divadle U Hasičů. Těším se na vás.

Další články

Načítám