Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plavky, ať chceme nebo ne, odhalují větší část těla, než jsme zvyklé. V plavkách chceme dvojnásob vypadat dobře. Pomoci nám může správný střih plavek. Ten totiž dokáže zázraky. Když se k němu přidá ještě zajímavý vzor, detail nebo materiál, máme z poloviny vyhráno.

V plavkách Star budete za hvězdu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak je známo, Italové módu umí. Exkluzivní kolekce italských plavek Vacanze zaplavila Astratex.cz krásnými plavkami. Jedněmi z nich jsou i dvoudílné plavky Star. Ty se mohou pyšnit klasickým bikinovým střihem a naprosto luxusními detaily. Ramínka zdobená sponami s kamínky a nápadité střihové propojení modré a zlatavě béžové dělají z plavek nepřehlédnutelný a zajímavý kousek. A o to ostatní se postará vaše ženská postava.

Okouzlující barevná kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I plavky v sobě mohou šikovně skrývat vyjímatelné Push-Up vycpávky. Na první pohled to ale není vůbec znát. Vnitřní část plavkové podprsenky je vybavena kosticemi a vyztuženými košíčky, takže vaše ňadra budou mít perfektní tvar. Dokonce si můžete ramínka odepnout a váš dekolt bude stále středem pozornosti. Takové jsou okouzlující plavky Pamela. Nízké kalhotky se zavazováním na bocích se postarají o atraktivní vzhled zadečku. Také kombinace dvou svěžích barev působí naprosto přirozeně.

Exotika v Čechách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plážovému designu tohoto léta dominují etno vzory. Ty jsou už samy o sobě exotické. Navozují atmosféru dálek. Když se spojí kvalitní moderní materiál, osvědčený střih a neotřelý design, vzniknou tak přitažlivé plavky, jako je model Betty. Jejich střih poskytuje dobrou oporu pro všechny části těla. Skryté klasické kostice zpevní prsa, vyšší kalhotky zase bříško. A exotickému etno vzoru to bude moc slušet v sousedství vaší opálené kůže.

Mějte bříško pod kontrolou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cítíte se lépe v jednodílných plavkách? Máte pocit, že lépe „ohlídají“ bříško? Jednodílné tvarující dámské plavky Itala z kolekce David Mare přesně tohle umějí! Oblast břicha formují do štíhlejšího vzhledu za pomoci jemně tvarující vnitřní vrstvy Tummy control. Nařasení vrchní látky pak skryje i poslední nedostatky. Jemné puntíčky na modrém podkladu jsou už jen třešničkou na dortu. Dělají z těchto plavek rozkošný kousek pro vodní radovánky.

Tankiny jako příjemný kompromis

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Necítíte se v klasických dvojdílných plavkách úplně jako ve své kůži, ale do jednodílných se vám nechce? Pak přesně pro vás jsou tu tankiny, které nesou to nejlepší z obou druhů. Účinně zakryjí bříško, ale přitom ho při vyhrnutí horního dílu můžete snadno opálit. Výrazné barvy jsou doslova pastvou pro oči. Zakryjí případné nedostatky a nechají vyniknout vaše přednosti. V plavkách Bella se budete cítit naprosto neodolatelně a přesně tak budete také vypadat!

Další články

Načítám