Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Víme, co spojuje českou slavici Lucii Bílou a topmodelku Simonu Krainovou se zpěvačkami Jennifer Lopez a Lady Gaga. Všechny tyto dámy patří bezpochyby mezi královny ve svém oboru. Ale kromě té pomyslné korunky úspěchu jsou to také krásné ženy. A právě vlasy, o kterých se říká, že jsou korunkou ženské krásy, tyto krásky spojují. Jak?

I Jennifer Lopez zná statistiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tyto ženy vědí, že dlouhé vlasy jsou odjakživa považovány za symbol krásy a ženskosti. I statistiky nahrávají dlouhým vlasům do karet. Muži u žen dávají přednost dlouhým nebo polodlouhým vlasům. Důvod je prostý, dle průzkumů takovéto vlasy působí něžně, žensky, ale také sexy. A to se mužům zamlouvá! Asi i proto jsou dlouhé a husté vlasy snem většiny žen. Ne každá to štěstí však má, ale naštěstí lze přírodě pomoci a díky profesionální metodě prodlužování a zhušťování vlasů pravými vlasy Hairdreams mohou krásné vlasy "vyrůst" za hodinu i temperamentní Jeniffer Lopez, půvabné Catherine Zeta-Jones, rebelce Fergie nebo extravagantní Lady Gaga. Právě značka Hairdreams, v překladu "vlasy snů", tyto ženy spojuje a dokáže opravdu splnit sen každé ženě.

Sen splnitelný i v Česku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prodlužování a zhušťování vlasů Hairdreams je odborníky považováno za nejdokonalejší, nejšetrnější a nejpřirozeněji vypadající systém na světě vůbec. A právě proto s ním nejlepší kadeřníci a salony pracují. A je to volba i známých osobností ze světa šoubyznysu, u kterých nesmí být ani na okamžik vidět, že jsou vlasy jakkoliv prodlouženy a že nejsou jejich. Zároveň však musí vydržet i mnohdy náročné úpravy a složité účesy. A zde se právě pozná kvalita. Tuto kvalitu již 8 let mohou ocenit i ženy v Česku a Slovensku díky profesionálním salonům YES VIP v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě.

Dlouhé vlasy jsou korunkou krásy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K těmto spokojeným ženám z YES salonů patří právě i zpěvačka Lucie Bílá a topmodelka Simona Krainová, ale také například spisovatelka Halina Pawlowská, zpěvačka Ewa Farna, modelky Agáta Hanychová či Eliška Bučková, moderátorky Michaela Ochotská či Eva Decastelo nebo třeba politička Jana Bobošíková. Všechny tyto ženy znají tajemství dlouhých či hustých vlasů. Zajímavý je i výčet českých Miss, které vědí, že ke skutečné korunce krásy dlouhé vlasy rozhodně patří. Jmenujme alespoň ty nejznámější Miss a Vicesmiss, které salony YES VIP prošly, jsou to Eliška Bučková, Petra Faltýnová, Jitka Válková, Hanka Svobodová, Petra Minářová, Martina Dvořáková, Lilian Sarah Fischerová a další…

Bohatý účes i s minimem vlastních vlasů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V salonech YES VIP v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě jen nezkrášlují, ale umí pomoci i se závažnější problematikou, jako jsou extra jemné vlasy, vlasy příliš řídké, nedostatek vlasů nebo až dokonce lysiny, ať už kvůli nemoci, věku, či z jiného důvodu. Jako jediní v ČR nabízí systém Hairdreams Volume+ a Microlines, promyšlené dočasné i trvalé řešení, zaručující dokonalý a především přirozený vzhled vlasů, bez paruk, bez zbytečných pokrývek hlavy, bez nepřirozené transplantace, který tak rázem korunuje sebevědomou vizáž.

Krásné vlasy zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadělte si pod stromeček i vy pohádkově krásné bohaté a dlouhé vlasy podle svých představ. Nebo potěšte své blízké vytouženou proměnou. Nyní je ten správný čas! Salony YES VIP spolu s klinikami YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě jsou letos obzvláště štědré a nabízí dárkové poukazy na všechny své služby zkrášlování, omlazení, péče o tělo, pleť a vlasy s extra bonusem až 25% z ceny. Zcela zdarma také můžete získat extra dárkový poukaz na kadeřnické služby salonu YES VIP nebo dárkový poukaz na preventivní vyšetření zdraví v rámci Kliniky YES VISAGE. Více radosti, krásy a zdraví za méně peněz, jako dárek, nebo prostě jen pro sebe.

Další články

Načítám